صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۵۹۴۳
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸
دانستنی‌های سایبری/ 30

با رعایت 10 نکته امنیت سایبری که از اهمیت بالایی برخوردارند، می‌توان از خطر دستبرد مجرمان سایبری در امان ماند.

به گزارش ایکنا؛ با پیشرفت پروتکل‌های امنیت سایبری، جرایمی که در این حوزه رخ می‌دهد نیز پیچیده‌تر شده است، اما با رعایت چند نکته ساده امنیتی می‌توان از این آسیب‌ها در امان ماند. در ادامه به ۱۰ نکته امنیت سایبری که از اهمیت بالایی برخوردار هستند، پرداخته شده است. این نکات به طور مکرر از سوی پلیس فتا مورد تأکید قرار گرفته است.

1. هنگام انجام خرید اینترنتی، پیش از وارد کردن اطلاعات کارت، از اینکه به «درگاه پرداخت اینترنتی» معتبر هدایت شده‌اید، اطمینان حاصل کنید.

۲. برنامک‌های همراه فراهم کننده خدمات پرداخت را تنها از مراجع معتبر بارگیری، نصب و استفاده کنید.

۳. از درج اطلاعات کارت خود در کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی یا صفحات اینستاگرامی یا هر شبکه اجتماعی که از سوی بانک یا شاپرک تأیید نشده باشند، خودداری فرمایید.

۴. کارت و رمز کارت خود را تا آنجا که می‌شود، در اختیار دیگران قرار ندهید.

۵. خرید‌های اینترنتی خود را از فروشگاه‌های مطمئن انجام دهید.

۶. از امنیت رمز‌های خود اطمینان یابید. توصیه می‌شود رمز اول و دوم کارت را به صورت دوره‌ای تغییر دهید.

۷. تا آنجا که می‌توانید از ارائه اطلاعات کارت خود در بستر‌های ارتباطی پرخطر نظیر؛ تلفن ثابت، پیامک و کد‌های دستوری *... # یا #USSD خودداری کنید.

۸. از ابزار‌های شخصی امن برای انجام تراکنش‌های بانکی استفاده کنید. مطمئن شوید که ابزار‌های شخصی (تلفن همراه، تبلت، رایانه شخصی و غیره) مورداستفاده در تراکنش‌های بانکی از امنیت کافی برخوردار باشند.

۹. در صورتی که از اینترنت WiFi اماکن عمومی مانند رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، مراکز خرید و ... استفاده می‌کنید، تا آنجا که می‌توانید تراکنش مالی یا خرید اینترنتی انجام ندهید و با استفاده از آن به برنامه‌های همراه بانک و اینترنت بانک خود وصل نشوید.

۱۰. هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز یا پایانه فروش، از عدم وجود تغییرات/دستکاری یا نصب تجهیزات اضافی غیرمجاز در بخش‌های مختلف آن اطمینان حاصل کنید و تا آنجا که می‌توانید از مراجعه به دستگاه های‌خودپردازی که در مکان‌های تاریک، نقاط خارج از دید و کم رفت‌وآمد نصب شده‌اند، خودداری کنید.

انتهای پیام