در این راستا ایدههای برتر به نهادها و سازمانهای مختلف معرفی میشود. همچنین اعطای تسهیلات قرضالحسنه، کسری خدمت سربازی برای آقایان، فضای کار اشتراکی (ثبت مجموعه به عنوان دانشبنیان و ثبت در واحد فناور علوم انسانی دانشگاه جامع امام حسین (ع))، چاپ مقاله در نشریه جمعیت و پیشرفت و خدمات رسانهای همچون مستندسازی فعالیتها و انتشار عمومی آنها از دیگر تسهیلات برای ایدههای برتر است.
محور سیاستپژوهی شامل خلأ و ظرفیتهای عمومی، گزارشها و پیشنهادهای سیاسی، مسئلهشناسی و نظام مسائل، راهکارها و برنامه اقدام، تحلیل راهبردی، حکمرانی جمعیت و آیندهپژوهی است. محور رسانه نیز شامل شعر و سرود، داستان و رمان، موسیقی نماهنگ، نمایشنامه و فیلمنامه، پویانمایی و بازی، لوح نقاشی، مستند و فیلم کوتاه، رئال موشن و استاپموشن، موشنگرافی، نشریه و پادکست و نمایش و تئاتر است.
علاقهمندان همچنین میتوانند آثار خود در محور ایده و تجربیات مردمی را نیز با موضوع گروههای مسجدی، گروههای جهادی، خیریهها، هیئات مذهبی، تشکلهای دانشجویی، سمنها و حلقههای میانی به دبیرخانه رویداد ملی جوانی جمعیت ارسال کنند.
داوطلبان در مرحله نخست پس از ثبتنام و تکمیل مدارک باید محور تخصصی فعالیت خود را انتخاب کنند. در دومین مرحله داوطلبان تا ۱۵ مرداد فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند تا در پنلهای تخصصی داوری مجازی قرار گیرد. در مرحله نهایی برگزیدگان رویداد دعوت به رویداد یک روزه حضوری شده و پس از ارائه حضوری، نفرات اول، دوم و سوم مشخص خواهند شد. به نفرات اول تا سوم در هر محور هدایای نقدی ۳۰، ۵۰ و ۷۰ میلیون تومانی اهدا خواهد شد.
ایدهها باید مسئلهمحور، خانوادهمحور، مسجد محور، مردمپایه، محلهمحور، در راستای افق تمدنی، مبتنی بر الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت و بومی و قومی باشد و این موارد از مؤلفههای ارزیابی آثار به شمار میرود.
مهلت ثبتنام و ارسال آثار ۳۰ مرداد اعلام شده است و رویداد حضوری نیز شهریور سال جاری برگزار میشود.
انتهای پیام