صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۶۴۴۰
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱

روز گذشته در فضای مجازی کلیپی با عنوان تشخیص اشتباه پزشکان بیمارستان چابهار مبنی بر فوت دو نوزاد تازه‌ متولدشده اهل شهرستان زرآباد منتشر شد.

به گزارش ایکنا، ایسنا نوشت: روز گذشته در فضای مجازی کلیپی با عنوان تشخیص اشتباه پزشکان بیمارستان چابهار مبنی بر فوت دو نوزاد تازه‌ متولدشده اهل شهرستان زرآباد منتشر شد، در این ویدئو مطرح شده است، نوزادان دوقلویی در بیمارستان امام علی(ع) چابهار متولد شدند بنا به تشخیص اشتباه پزشکان فوت شدند. 

هومن حسینی، مسئول روابط‌عمومی شبکه بهداشت و درمان چابهار در این خصوص اطلاعیه‌ای صادر کرده است و ماجرا را توضیح داده است.

براساس این اطلاعیه نوزادان متولد شده در بیمارستان چابهار با رضایت پدر ترخیص شدند و علت مرگ نارسی شدید اندام‌های حیاتی بود.

اما راوی کلیپ منتشر شده در فضای مجازی قصور پزشکی را دلیل مرگ دو نوزاد در چابهار عنوان می‌کند، که روابط عمومی بهداشت و درمان چابهار این ادعا را از سوی کادر شبکه بهداشت و درمان چابهار رد می‌کند و علت مرگ را نارسی اندام‌های حیاتی و رضایت پدر در ترخیص نوزادان مطرح کرده است.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: ساعت 21:30 دقیقه ۱۶ خردادماه، نوزادان دوقلو با سن جنین ۲۵ هفته (۶ماهه) و وزن ۷۰۰ و ۸۰۰ گرم متولد شده که به علت نارسی شدید و عدم تشکیل کامل اندام‌های حیاتی در ساعت ۲۲ و ۳۵ دقیقه به بخش ویژه نوزادان NICU منتقل شدند.

نوزاد پسر به علت نارسی شدید فوت و نوزاد دختر با وضعیت بالینی نامساعد در بخش ویژه با اتصال به دستگاه تحت مراقبت قرار می‌گیرد.

عوامل بخش مذکور با مراجعه به همراه بیمار ضمن تشریح کامل شرایط بالینی نوزاد درخواست بستری نوزاد را کردند که همراهان این امر را منوط به حضور پدر بیمار عنوان می‌کنند. پدر بیمار در ساعت ۶ صبح با حضور در بیمارستان اقدام به ترخیص نوزاد با رضایت شخصی کرده است. ثبت اثر انگشت پدر نوزادان و تمامی موارد اعلام شده مستند و در دفتر بخش ثبت شده است.

انتهای پیام