صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۶۵۲۵
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۶

دبیر مرکز کرسی‌های علمی نظریه‌پردازی دانشگاه مازندران از برگزاری هفتاد و هشتمین کرسی نظریه‌پردازی، نقد و مناظره علمی با عنوان «تجزیه و تحلیل سنت الهی در قرآن کریم» در دانشگاه مازندران خبر داد.

حسن خدادی، دبیر مرکز کرسی‌های علمی نظریه‌پردازی دانشگاه مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، گفت: از سوی معاونت پژوهش و فناوری و مرکز کرسی‌های علمی نظریه‌پردازی دانشگاه مازندران، هفتادوهشتمین کرسی نظریه‌پردازی، نقد و مناظره علمی با عنوان «تجزیه و تحلیل سنت الهی در قرآن کریم» با تکیه بر سنت هلاکت و سقوط امت‌ها و تمدن‌ها با تأکید بر روش تحلیل مضمون برگزار می‌شود.

وی افزود: این کرسی نظریه‌پردازی ۲۲ خردادماه ساعت 8 الی 10 در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد.

خدادی تصریح کرد: هادی بیاتی به‌عنوان ارائه دهنده طرح، حمیدرضا منیری، امامعلی شعبانی به‌عنوان استادان ناقد و محمد شریفی به‌ عنوان ناظر علمی، از اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران، در این کرسی نظریه پردازی همکاری دارند.

انتهای پیام