صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۶۵۶۳
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰

مدیر دارالقرآن بسیج سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی گفت: ثبت نام سی امین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج تا ۲۰ تیرماه ادامه دارد و تنوع در رشته‌ها مهم ترین مزیت آن است.

امین احسان نژاد، مدیر دارالقرآن بسیج سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی در خصوص مسابقات قرآنی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ثبت نام سی امین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در سال ۱۴۰۲ از ۲۰ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۰ تیرماه ادامه دارد.

وی افزود: این مسابقات در بخش‌های فردی، خانوادگی و گروهی برگزار می‌شود و تنوع رشته‌ها به گونه‌ای است که عموم مردم می‌توانند در مسابقات شرکت کنند؛ به عنوان مثال در بخش فردی ۳۵ رشته با عنوان‌های کلی آوایی، معارفی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه وجود دارد و در بخش خانوادگی، خانواده‌های دو تا چهار نفره و در بخش گروهی، گروه‌های ۳ نفره خواهر یا برادر می‌توانند شرکت کنند.

احسان نژاد ادامه داد: علاقه مندان جهت اطلاع از جزئیات رشته‌ها و نحوه برگزاری مسابقات در مراحل مختلف می‌توانند به آیین نامه مسابقات در سایت دارالقرآن بسیج به آدرس www.quranbsj.ir مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاع بیشتر عدد ۱ را به شماره ۶۶۰۰۰۵ ارسال کنند؛ مرحله اول این مسابقات درمردادماه بین مساجد و پایگاه‌های بسیج برگزار خواهد شد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۲۳۰۰ نفر درسطح استان خراسان‌جنوبی در سنین مختلف جهت شرکت درسی امین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت بسیج در سامانه ثبت نام کرده‌اند و از عموم مردم و بسیجیان استان دعوت می‌شود با توجه به فرصت باقی مانده جهت جذابیت بیشتر مسابقات و شور و نشاط بیشتر بین جوانان و نوجوانان و در سطح مساجد در این دوره از مسابقات شرکت کنند. 

انتهای پیام