صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۷۰۲۶
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶

به همت اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه دو دوره توانمندسازی مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی کرمانشاه برگزار می‌شود.

پیمان سلیمی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری دوره توانمندسازی مدیران و مربیان قرآنی در کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: برگزاری چنین دوره‌های آموزشی در مسیر ایجاد یک وحدت رویه در جذب و آموزش قرآن‌آموزان و کشف استعداد‌های قرآنی در سنین پایین یک ضرورت است.

وی به نهادیه‌سازی فرهنگ قرآن و ایجاد انس با قرآن در جامعه اشاره کرد و گفت: به کارگیری روش‌های نوین تدریس قرآن و ایجاد علاقه و انگیزه بین کودکان از اولویت‌های کاری و مهم‌ترین دغدغه مؤسسات و متولیان این امر است.

سلیمی با اشاره به محور اصلی مباحث این دوره‌های آموزشی، افزود: جهاد تبیین، ارتقای مهارت‌های قرآنی، سواد رسانه‌ای و تبادل تجربیات و هم‌اندیشی مدیران مراکز و مربیان قرآنی، تبیین سبک زندگی سالم و ارائه مصادیق سبک زندگی قرآنی از سرفصل‌های این دوره‌های آموزشی خواهد بود.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه در پایان خاطر نشان کرد: در پایان این دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه از سوی اتحادیه قرآنی استان اعطا می‌شود و زمان برگزاری آن نیمه دوم تیرماه سال‌جاری خواهد بود همچنین اطلاعات لازم و نحوه ثبت‌نام درخصوص این دوره از طریق کانال اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه اعلام می‌شود و ظرفیت هر دوره ۵۰ نفر است.

انتهای پیام