صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۷۲۲۴
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، از امضای تفاهم‌نامه ۱۰ میلیارد ریالی با بانوی خیر شیرازی برای پشتیبانی از اقامتگاه‌های همراه بیمار خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، علی‌اکبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، امروز، 22 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون ۲۰ اقامتگاه همراه بیمار از سوی خیرین حوزه سلامت استان ساخته شده است.

رامجردی با بیان اینکه این اقامتگاه‌ها با ظرفیت ۱۵۰ نفر همراه بیمار، در کنار مراکز درمانی فعال هستند، گفت: نگهداری، تعمیر و هزینه‌های خرید تجهیزات مصرفی این مراکز، نیازمند توجه بیشتر خیرین است که با توجه به این امر، «سارا رستگار» بانوی خیر شیرازی با اهدای یک میلیارد تومان برای تکمیل و تجهیز اقامتگاه‌های همراه بیمار به جمع خیرین عرصه سلامت پیوستند.

وی با اشاره به تعداد مراکز درمانی به ویژه در مرکز شهر شیراز افزود: علاوه بر اقامتگاه‌های فعال، به همت جمعی از خیرین، اقامتگاه مرکزی شهر شیراز در ۹ طبقه در حال ساخت است که با اتمام و تجهیز این اقامتگاه، ۱۰۰ تخت دیگر برای اسکان همراهان بیمار به این چرخه خدمات‌رسانی افزوده می‌شود.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس با بیان اینکه نگهداری و تجهیز اقامتگاه‌های همراه بیمار، مستلزم توجه بیشتر خیرین است، ادامه داد: مردم خیر استان فارس می‌توانند با واریز کمک‌های نقدی خود به شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۱۰۰۴۸۴ نزد بانک رفاه درمانگاه امام رضا(ع) به نام مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، در حمایت از ساخت این اقامتگاه سهیم باشند.

انتهای پیام