صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۷۹۰۷
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان خبر داد:

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی سرود رضوی به میزبانی گرگان خبر داد.

محمد رعیت، مدیر کل فرهنگ و ارشاد گلستان در گفت وگو ایکنا از گلستان از برگزاری یک رویداد مهم موسیقی به میزبانی گرگان در تیرماه سال جاری خبر داد واظهار کرد: شهرستان گرگان از ۹ الی ۱۳ تیرماه میزبانی دوازدهمین جشنواره ملی سرود رضوی خواهد بود.

وی با بیان اینکه جشنواره فوق از سری برنامه‌های بیستمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) است، ادامه داد: میزبانی این رویداد مهم در جلسه شورای سیاستگذاری به استان گلستان واگذار شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با تأکید بر اینکه حدود ۳۰۰ دانش‌آموز هنرمند در این گردهمایی هنری شرکت کنند، افزود: شرکت‌کنندگان در قالب ۲۰ گروه صحنه‌ای و میدانی و گروه‌هایی از استان گلستان طبقه‌بندی می‌شود.

رعیت با اشاره به اینکه این دوره از جشنواره به همت بنیاد بین‌المللی فرهنگی‌هنری امام رضا(ع) برگزار می‌شود، گفت: اجرای جشنواره مذکور با مشارکت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره‌کل آموزش و پرورش استان گلستان خواهد بود.

انتهای پیام