صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۸۹۱۷
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸

مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس از آغاز به کار چهار نمایشگاه تخصصی با محوریت توسعه آموزش در شیراز خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، محسن نهاوندی، مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس امروز، 29 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: چهارمین نمایشگاه تخصصی آموزش و فناوری‌های نوین آموزشی و دومین نمایشگاه تخصصی نوشت افزار و صنایع آموزشی، اداری و مهندسی در سایت نمایشگاهی فارس آغاز به کار کرد. 
 
نهاوندی با بیان اینکه برای نخستین بار دو عنوان نمایشگاهی جذاب و پر مخاطب هم در کنار این نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود، افزود: نخستین دوره نمایشگاه تخصصی عکاسی، تصویربرداری و تجهیزات صوتی و تصویری، نور پردازی و خدمات وابسته و نخستین نمایشگاه تخصصی بازی‌های فکری، رایانه‌ای و دیجیتالی هم در حال برگزاری است. 
 
وی ادامه داد: حدود ۱۰۰ شرکت کننده از استان‌های فارس، تهران، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و اصفهان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که از جهت تعداد شرکت کنندگان و هم از جهت مساحت نسبت به نمایشگاه‌های سال گذشته افزایش صددرصدی داشته است. 
 
مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس با بیان اینکه شرکت کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های آموزش، نوشت افزار، بازی فکری، صوتی و تصویری و آتلیه عکاسی فعالیت دارند، گفت: این عناوین نمایشگاهی در سه سالن نرگس، بهار و سرو سایت نمایشگاهی فارس و در متراژ شش هزار متر مربعی این سالن‌ها برپا شده است. 
 
بنابه گفته مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس، در حاشیه برگزاری این نمایشگاه‌ها دوره‌های اموزشی در زمینه‌های مختلف مانند فرصت‌های سرمایه گذاری در بورس، آموزش‌های سرگرم کننده ویژه کودکان و نوجوانان، تحلیل‌های بازار سهام، خلاقیت و نو آوری و کار آفرینی و ... برگزار می‌شود. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه‌ها فرصت مناسبی است تا خانواده‌ها از به روزترین فناوری‌های آموزشی دیدن کنند، گفت: این عناوین نمایشگاهی تا روز جمعه دوم تیر ماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای علاقه مندان، متخصصان و شهروندان خواهد بود

انتهای پیام