صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۹۲۵۵
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶

نشست هم‌اندیشی استعدادیابی به همت دارالقرآن مرکزی منطقه ۹ شهرداری تهران و اداره فرهنگی و اجتماعی ناحیه ۲ این منطقه برگزار شد.

به گزارش ایکنا، نشست هم‌اندیشی شناسایی استعداد‌های قرآنی و توسعه فرهنگ قرآنی در غرب پایتخت با حضور هیئت امنای دارالقرآن مرکزی منطقه ۹ شهرداری تهران، مدیران شهرداری منطقه و سرای محله شمشیری، مدیران مدارس مقطع ابتدایی ناحیه ۲ این منطقه و رئیس آموزش و پرورش منطقه ۹ در سرای محله مذکور برگزار شد.

طی این نشست بر لزوم همکاری مدارس با دارالقرآن مرکزی منطقه به منظور شناسایی استعدا‌دهای قرآنی تاکید و از اقدامات دارالقرآن مذکور که در راستای ترویج فرهنگ قرآنی در غرب پایتخت اقدامات ارزنده‌ای انجام می‌دهد، قدردانی شد.

همچنین در ادامه این نشست هم‌اندیشی، مجید حسینی‌فر، رئیس آموزش و پرورش منطقه ۹، همکاری مجموعه شهری و آموزشی را لازمه پیشبرد اقدامات فرهنگی و در راس آن فعالیت‌های قرآنی دانست.

یادآور می‌شود دارالقرآن مرکزی منطقه ۹ شهرداری تهران در سرای محله شمشیری مستقر شده است و به عنوان نخستین پایگاه مذهبی محله و منطقه فعال است و آموزش روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، صوت و لحن، آموزش مداحی، مهد قرآنی کودکان، برگزاری دوره‌های تربیت مربی عمومی قرآن کریم ازجمله دوره‌های آموزشی این دارالقرآن است.

انتهای پیام