صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۹۲۷۹
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹

هوای تهران هم‌اکنون با شاخص 107 در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته و اوزن بیشترین آلاینده‌ای است که اکنون در هوای تهران وجود دارد.

به گزارش ایکنا، در حالی که به دلیل بارش‌های بهاری و وزش باد در تهران، سه ماه اول سال جاری وضعیت هوای تهران مساعد بوده و مردم پایتخت هشت روز هوای پاک را استنشاق کرده‌اند و 76 روز نیز هوای قابل قبول داشته‌اند، امروز چهارشنبه 31 خردادماه به دلیل افزایش آلاینده ازون و عبور میزان آن از حد سلامت و قرار گرفتن میزان ذرات معلق کمتر از 2/5 میکرون در مرز حد سلامت، هوای تهران در حالت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.

در این شرایط از کودکان، سالمندان و بانوان باردار و نیز افراد دارای بیماری‌های قلبی ـ تنفسی خواسته می‌شود فعالیت سنگین در بیرون از منزل نداشته باشند.

یادآوری می‌شود، تهران از ابتدای سال تاکنون هشت روز هوای ناسلام برای گروه‌های حساس داشته و هیچ روزی در تهران آلودگی هوا به حدی افزایش نیافته که هوا برای عموم مردم ناسالم شود.

انتهای پیام