به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم روز ملی بسیج اساتید چهارشنبه ۳۱ خرداد، همزمان با سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سخنرانی کرد که گزیده آن را در ادامه میخوانید؛
شخصیت رفیع و برجسته علمی شهید چمران ایشان را از میدان جهاد بازنداشت و با وجود اینکه جزء برجستهترین دانشمندان علم فیزیک بود به لبنان رفت و در آنجا قواعد جهاد را برای آزادی مسلمانان و آزادسازی آنها از جنایات صهیونیستها آموزاند. ایشان به بچههای لبنان و فلسطین یاد داد تا زمانی که مستکبران بر مسلمانان سیطره دارند راه بازیابی مجد و عظمت اسلام از مسیر جهاد عبور میکند. این درس بزرگ شهید چمران به تاریخ بود. برای همین ایشان فشرده یک تاریخ بود، تندیس یک تفکر انقلابی و الهی بود، تجسم زیباترین فضائل در چهره یک عالم بود؛ او را راه به ما نشان داد. چنین بود که هم شهادت به قامت رفیع شخصیت او زینت داده بود و هم او زینت شهادت شد. با ابتکار رهبر انقلاب این روز به نام بسیج اساتید نامگذاری شد و من افتخار دارم در جمع عالمانی هستم که با سیطره تفکر غرب مبارزه میکنند و اجازه نمیدهند اندیشههای غربی که نظریه بردهداری نوین است فضای ذهن و دل دانشجویان را پر کند.
هویت هر ملتی به نوع تفکر او وابسته است. هر ملتی همان است که میاندیشد و اگر اندیشه سیاسی یک ملت از غرب گرفته شود هویت ملت غربی میشود. هر ملتی پژواک آن چیزی است که در ذهنش میگذرد و این میدان نبرد نوین ما است. این آن چیزی است که دشمن میخواهد به آن برسد. شاید برای آنها مهم نباشد که جوانان ما قوانین علمی را بیاموزند اما برای آنها مهم است مطمئن شوند دانشجویان ما بر اساس اندیشه سیاسی آنها به مناسبات بینالمللی میاندیشند، برای آنها مهم است که جوان ایرانی تصور کند نمیتواند بر اساس مبانی دینی حاکمیت ایجاد کند، برای آنها مهم است جوانان ما باور کنند که جز با ادغام در نظم جهانی نمیتوان به رفاه و پیشرفت رسید، برای آنها مهم است جوانان ما از واقعیتهای تاریخی خودشان فاصله بگیرند و موجوداتی بیهویت و سرگردان شوند.
این اصل تهاجم غرب است. این میدان جهاد ما است. جایی است که شما استادان باید راه را بر روی دشمن ببندید. غربی که با مدل دموکراسی، دیکتاتورها را حاکم میکند میخواهد جهانی بسازد سلسله مراتبی که در راس آن خودش ایستاده باشد و بقیه در چارچوب قواعد آن قرار بگیرند. غرب میخواهد با اشغال، از آزادی ملتها سخن بگوید، برخی کشورها را کاملا ویران میکند تا در آنها دموکراسی حاکم کند، ملتها را به اسارت میگیرد تا از آزادی سخن بگوید، این منطق غرب است. با این حال همین غرب میخواهد ژست دموکراسی و حقوق بشر بگیرد و مانع توسعه سلاحهای کشتار جمعی شود. آنها میخواهند جوانان ما را به خودشان خوشبین کنند و آنها را نسبت به انقلابشان که از ابتدا ندای حریت ملتها را سر داد و جز آزادی و کرامت و عزت ملتها به چیزی نمیاندیشد بدبین کند. ما هر جا حاضر بودیم برای نجات ملتها از تجاوز بوده است ولی آنها میخواهند این حقیقت را وارونه نشان دهند. استاد ما باید جوان ایرانی را برای پذیرش نقش عظیم در آینده کشور آماده کند.
ما در این سالهای اخیر در تقاطع چند گذرگاه تهاجم دشمن بودیم و دشمن تمام ظرفیتها را به خدمت آورد و فشار حداکثری خود را برای شکستن اراده ملت بکار گرفت و هر چه در ذخیره انباشه بود به صحنه آورد. در یک سو تشدید تحریم اقتصادی و در جهت دیگر خط فشار عملیات روانی و رسانهای و در سوی دیگر فشار سیاسی برای سلب مشروعیت نظام و قرار دادن نظام در انزوای مطلق. در کنار آن تحریک برای بیثباتسازی امنیت داخلی. این عظیمترین فتنه تاریخ و بزرگترین جنگ جهانی علیه یک ملت بود ولی انقلاب اسلامی با هدایت رهبرش کار بزرگی کرد.
اساساً هر ملتی چهار عنصر بزرگ داشته باشد شکست نمیخورد و در تاریخ باقی میماند. اول؛ اینکه رهبر بزرگ داشته باشد که پیامبرگونه عمل کند و مقاومت و ایستادگی نشان دهد. دوم؛ ملت بزرگ با دامنه تحمل وسیع و صبور و آگاه. سوم مکتب بزرگ که نشاط جهاد را در میان مردم بپرورد و چهارم؛ داشتن دشمن بزرگ. هیچ ملتی بدون داشتن دشمن بزرگ، قوی نمیشود. چرا ما امروز به قدرتی رسیدیم که از هیچ قدرت دیگری نمیهراسیم؟ چون به فکر غلبه بر بزرگترین قدرت تاریخ هستیم و بر همین اساس آموزش میدهیم و برنامهریزی میکنیم. این دشمن بزرگ است که راه ما را برای قدرتمند شدن باز میکند و تعبیر خود دشمن این است که ایران فشار حداکثری آمریکا را به شکست حداکثری او تبدیل کرد.
انتهای پیام