وی افزود: در بازدیدهای انجام شده از این نمازخانهها مشاهده میشود که اغلب آنها بسته بوده و به مسافران خدماتی ارائه نمیدهند و در صورت باز بودن نیز وضعیت بهداشتی مناسبی ندارند.
سرپرست ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی ادامه داد: باید با همکاری دستگاههای مربوطه در اسرع وقت نسبت به ساماندهی نمازخانههای بینراهی در مسیر زائران اربعین حسینی اقدام شود.
وی تصریح کرد: علاوه بر نمازخانههای بینراهی استان نمازخانه تفرجگاههای سطح شهر از جمله فضاهای سبز و پارکها نیز وضعیت مناسبی از نظر بهداشتی نداشته و متاسفانه بهدلیل عدم نظارت مناسب دیگر قابل استفاده نیستند.
معاون خدمات شهرداری شهرداری ارومیه نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به وجود ۱۰۹ مسجد در سطح شهر سعی میشود شرایط لازم برای بازگشایی آنها در طول روز فراهم شود و باز بودن آنها تنها محدود به ساعات برگزاری نماز نباشد.
مصطفی میلانی تصریح کرد: از طرفی با توجه به میزبانی از زائران اربعین حسینی در سال جاری ساماندهی ۵۵۵ چشمه سرویس بهداشتی در سطح شهر آغاز میشود که این تعداد پاسخگوی نیازها نبوده و باید نهضت ساخت و ساماندهی سرویسهای بهداشتی در آذربایجان غربی راهاندازی شود.
وی تصریح کرد: در سال گذشته شهرداری ارومیه ساخت و ساماندهی سرویسهای بهداشتی یادواره شهدای تمرچین پرانشهر را انجام داد و امسال نیز آمادگی دارد همکاریهای لازم را در این ارتباط داشته باشد.
نماینده ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی در این جلسه گفت: در سطح استان نظارت بر نمازخانههای مجتمعهای خدماتی انجام شده و سعی میشود این نظارتها بیشتر شود.
اشرفی افزود: متاسفانه نمازخانههای بینراهی برخی مجتمعهای سوخت وضعیت مناسبی نداشته و یا اغلب بسته هستند.
انتهای پیام