مصطفوی، معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور نیز در این جلسه ضمن تشریح برنامههای حوزه تشخیص و توانبخشی گفت: دانشآموزان دیرآموز تحت عنوان نیازمند به آموزش در مدارس عادی مشغول تحصیل خواهند شد و پروتکلهای آموزشی خاصی جهت بهبود وضعیت آموزشی این دانشآموزان تدوین شده است.
وی افزود: در خصوص کارکردهای اجرایی ابلاغیه آییننامه و دستورالعملها افزود: استراتژیهای است که باید در دانش آموزان خود تقویت کنیم که آموزش در حوزه معلمان این حوزه را تقویت خواهد کرد تا بتوانیم کیفیت آموزشی و پرورشی را بالا ببریم. وی در ادامه با اشاره به انتصابات نیروهای مراکز اختلالات گفت: در انتصابات نیروهای مراکز اختلالات حتما بحث تخصصص و تعهد در نظر گرفته شود.
در ادامه محمد شفایی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اردبیل ضمن تبریک دهه کرامت و خوش آمد گویی، گزارشی از عملکرد مدارس و مراکز اختلالات یادگیری ارائه نمود و گفت: از ۲۴۱۳۲ نفر شاخص ۲۱۶۷۷ نفر ارزیابی شده و آماده جای دهی در مراکز میباشند. شفایی در خصوص ارتقای مراکز مشکلات ویژه یادگیری بر مراکز جامع و تاکید بر ارائه خدمات توانبخشی برای نوآموزان ارزیابی شده در حوزه سنجش گفت: محرومیت در بحث فضا و نیروی انسانی و برنامهریزی جهت حل مشکلات فضا و نیرو برای خدمترسانی به دانش آموزان گیرنده خدمات در نظر گرفته شود.
انتهای پیام