صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۳۲۸۱
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰

خطیب جمعه ملایر گفت: امروز باید امر مهم ولایت بیش از بیش برای مردم بیان شود، اگر می‌خواهیم غدیر را زنده نگه داریم باید پیام غدیر را بشنویم، تاریخ بشریت ثابت کرده آن چیزی که استمرار دارد و می‌ماند حق است. توجه به عید غدیر منجر به تحقق عدالت در جامعه می‌شود.

به گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام محمد علی ارزنده، امام جمعه ملایر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ملایر، امروز ۱۶ تیرماه ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی با تبريک عید غدیر اظهار کرد: مهم‌ترین خطابه و واقعه زمان پیامبر اسلام واقعه غدیر است. شیعه و سنی از هر مذهبی در کتب خود این مطلب را آورده‌اند و تصدیق کرده که پیامبر اکرم(ص) در خطبه غدیر فرمود «من کنت مولا فهذا علی مولا».

وی افزود: کلمه مولا را غیر شیعه طور دیگری معنی می‌کنند که می‌گویند منظور پیامبر در این آیه دوست است. هیچ عاقلی قبول نمی‌کند سه روز مردم را زیر آفتاب نگه دارند و فقط پیامبر چنین مطلبی را گفته باشد و بگوید علی بن ابیطالب دوست من است، شما هم وی را دوست داشته باشید.

ارزنده بیان کرد: امروز در سخنرانی‌ها در واقعه غدیر به «من کنت مولا و هذا علی مولا» اشاره می‌شود در حالی که خطبه غدیر مشتمل بر 11 بخش است، امروز باید ابعاد مختلف خطبه برای مردم تبیین شود تا غدیر بیشتر شناخته شود در این خطبه بارها معرفی علی بن ابی طالب تکرار می‌شود. 

خطیب جمعه ملایر تصریح کرد: امروز نیز باید امر مهم ولایت بیش از بیش برای مردم بیان شود، اگر می‌خواهیم غدیر را زنده نگه داریم باید پیام غدیر را بشنویم، تاریخ بشریت ثابت کرده آن چیزی که استمرار دارد و می‌ماند حق است. توجه به عید غدیر منجر به تحقق عدالت در جامعه می‌شود. 

ارزنده با اشاره به حمله رضا خان به مسجد گوهرشاد و هفته عفاف و حجاب افزود: با خون شهدا و پیروزی انقلاب اسلامی حجاب امری فراگیر شد اما امروز کشف حجاب امری عادی شده و کشف حجاب کم کم تبدیل به عریانی می‌شود. 

وی با بیان اینکه جریان اغتشاشات ختم قائله طی سه ماه، افزود: امروز باید در مقابل قائله بی حجابی نیز در جامعه ایستاد و اجازه نداد گسترش پیدا کند. مسئولان باید هر چه زودتر فکری کنند یک کشور انقلابی و شهید داده تباید وضعیت این باشد مطالبات مردم از مسئولان برخورد با بی حجابی است.

 وی ضمن تقدیر از فعالان عرصه ستاد مردمی غدیر شهرستان گفت: امیدواریم اين برنامه ها در راستای ادای حق غدیر و وظیفه ما در قبال امیر مؤمنان علی(ع) ادامه داشته باشد.

انتهای پیام