صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۳۶۶۴
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۶

مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد، گفت: آینده از آن قرآن و اسلام است و این بی‌حرمتی‌ها به قرآن کریم از ترس و زبونی دشمنان اسلام است.

اکبر شوقی، مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد، گفت: آینده از آن قرآن و اسلام است و این بی‌حرمتی‌ها به قرآن کریم از ترس و زبونی دشمنان اسلام است.

وی با اشاره به آیه 33 سوره توبه «لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ» افزود: در قرآن به صراحت اشاره و وعده داده شده که قرآن و اسلام پیروز و غالب خواهد شد.  قرآن کتابی است که خلل در آن راه ندارد و دشمنان هم می‌دانند و می‌بینند که تمایل انسان‌های جهان به اسلام و قرآن روز به روز زیاد می‌شود.

مدرس قرآن دانشگاه آزاد اسلامی و فرهنگیان آذربایجان‌شرقی، درباره واکنش‌های جهان اسلام نسبت به قرآن‌سوزی در سوئد، اظهار کرد: خوشبختانه واکنش‌های خوبی را شاهد بودیم، سطح مجامع اسلامی و افکار عمومی سوئد را محکوم کردند؛ سوئد حماقت کرد که اجازه قرآن‌سوزی در ایام حج و عید قربان را داد چراکه با این اقدام همه مسلمانان را علیه خود برانگیخت.

وی توهین به قرآن کریم و قرآن‌سوزی غربیان را حاکی از دست‌های پشت پرده در برهه‌های گوناگون دانست و بیان کرد: یکی از اقداماتی که در راستای اسلام‌هراسی و قرآن‌هراسی می‌شود بررسی کرد این است که غربیان وقتی مشاهده کردند اسلام واقعی اگر تبلیغ و شناسانده شود، می‌تواند به مقابله با ایسم‌ها برخیزد و پایگاه فکری و اجتماعی مبلغان مکتب غربی را به چالش‌های اساسی و جدی بکشاند، از ابزار احساسات استفاده کرده و حربه قرآن‌سوزی را در پیش گرفتند.

شوقی اظهار کرد: باید برای مقابله با اهانت‌ها و پایان دادن به آن، وحدت رویه‌ای در جوامع اسلامی شکل یابد و حاکمان، بزرگان و رهبران اسلامی با محوریت یک محفل همچون سازمان کنفرانس اسلامی برای این قضیه به‌صورت سیستماتیک و عبرت‌انگیز موضع گرفته و پیگیری کنند.

انتهای پیام