حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین صادقی، معاون آموزش مرکز تخصصی تفسیر حوزه علمیه، در حاشیه این آزمون در گفتوگو با ایکنا، گفت: ما همه ساله در مقاطع سطح 2، 3 و 4 اقدام به پذیرش طلاب میکنیم و کسانی که علاقه دارند وارد این رشته شوند و مدرک معتبر علمی بگیرند در خدمت آنان هستیم.
صادقی تصریح کرد: در مقطع سطح دو، 2 سال، در مقطع سطح سه، 3 سال و در مقطع سطح چهار هم 3 سال در خدمت طلاب هستیم البته مدت زمان اعلام شده برای سطح 4، بدون احتساب زمان لازم برای تدوین پایاننامه است.
صادقی بیان کرد: تفسیر و علوم قرآنی گرایشات گذشته نیست و براساس درختواره دانشی که حوزه در اختیار ما قرار داده است در گرایشات متعدد و جدیدی، اقدام به پذیرش طلبه کردهایم که از جمله میتوان به رشتههای؛ تفسیر موضوعی، تفسیر ترتیبی، تفسیر تقریبی و تفسیر با گرایش اخلاق اشاره کرد.
معاون آموزش مرکز تخصصی تفسیر با بیان اینکه با مساعدت مدیر حوزه علمیه و نگاه مثبت آیتالله اعرافی به مراکز تخصصی، دست ما برای پذیرش باز است، گفت: پذیرش شامل آزمون کتبی و مصاحبه علمی است که توسط چند گروه از استادان انجام خواهد شد و افراد پالایش و در نهایت وارد کلاس سطح 4 خواهند شد.
صادقی با بیان اینکه شرط اولیه ورود، داشتن مدرک حوزوی و برگه ارزیابی مرکز مدیریت حوزه است، تصریح کرد: حدود 80 نفر برای مقطع سطح 4 ثبت نام کردهاند که از بین آنها 12 نفر برای یک کلاس در سطح 4 یا دکتری پذیرش خواهند شد.
وی با بیان اینکه این مرکز از سال 1370 دایر شده است، گفت: شرایط کنونی مرکز تخصصی تفسیر به شکلی است که استادان از بین فارغالتحصیلان خود مرکز انتخاب میشوند و در این زمینه خودکفا هستیم و فقط تعداد اندکی استاد از بیرون مرکز دعوت میشوند.
صادقی اظهار کرد: بالغ بر 1600 نفر تاکنون در طول این 30 سال از مرکز تخصصی تفسیر فارغالتحصیل شدهاند.
انتهای پیام