صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۴۷۰۰
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰

استاندار فارس از مسئولان سازمان‌ها خواست تا با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در زمینه برگزاری برنامه‌های آموزشی و ترویجی گسترده در حوزه خود برنامه‌ریزی کنند و نسبت به انتصاب مشاوران سلامت اهتمام ورزند.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس امروز، 21 تیرماه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان با اشاره به تغییر الگوی بیماری‌های شایع از بیماری‌های واگیر به بیماری‌های غیرواگیر گفت: بررسی نشان می‌دهد 80 درصد بیماری‌ها ناشی از عوامل غیرواگیر است.

وی تأکید کرد: مدیران تمام دستگاه‌ها باید نسبت به انتصاب مشاوران سلامت اقدام و با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در زمینه برگزاری برنامه‌های آموزشی و ترویجی گسترده در حوزه خود برنامه‌ریزی کنند.

ایمانیه از مسئولان سازمان‌ها خواست تا با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در زمینه برگزاری برنامه‌های آموزشی و ترویجی گسترده در حوزه خود برنامه‌ریزی کنند.

برگزاری جشنواره سازمان‌های همیار سلامت به عنوان الگویی تشویقی، استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد، بررسی استانداردهای مکان‌های تفریحی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های اطلاع رسانی صدا و سیمای مرکز فارس و شهرداری‌ها دیگر محورهای مورد تاکید از سوی استاندار فارس در این نشست بود.

سیدوحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست گفت: برگزاری نشست‌های کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده در هم‌افزایی و هم‌سویی برنامه‌های سلامت‌محور دستگاه‌های مرتبط اهمیت بسیار بالایی دارد.

وی ادامه داد: با واکسیناسیون گسترده موفق به ریشه‌کنی، حذف و کنترل بسیاری از بیماری‌های واگیر شده‌ایم و در حال حاضر که با چالش بیماری‌های غیرواگیر روبه‌رو هستیم که در خصوص بیماری‌های متابولیک، غربالگری 23 بیماری ژنتیک در فاصله سه تا پنج روز پس از تولد، در تمام استان در حال اجرا است.

عباس رضاییان‌زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست به بیان توضیحاتی پیرامون یکی از چالش‌های مطرح شده در خصوص موارد مرگ به عنوان یک پیامد تلخ و تاثیرگذار پرداخت و گفت: در شاخص مرگ کودکان زیر پنج سال، در جایگاه مطلوبی نسبت به وضعیت جهانی قرار داریم و بررسی علت‌های اندک موارد مرگ رخ داده در این گروه سنی، قابل پیشگیری بودن درصد قابل توجهی از این موارد را نشان می‌دهد.

وی در بین علت‌های مرگ کودکان زیر پنج سال، حوادث و ناهنجاری‌های هنگام تولد را مهم‌ترین عوامل مرگ این گروه سنی برشمرد و افزود: در میان حوادث مختلف منجر به فوت کودکان، حوادث ترافیکی بیشترین عامل گزارش شده است که می‌توان با رعایت قوانین و انجام اقدامات پیشگیرانه مانند نصب صندلی کودک در خودرو از بسیاری از این حوادث تلخ جلوگیری کرد.

انتهای پیام