صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۵۰۷۱
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۸
یک پیشکسوت قرآنی مطرح کرد

عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی ضن تشریح ویژگی های یک مربی قرآن گفت: اگر حافظ قرآن فقط برای خود حافظ باشد مفید نیست بلکه باید مربی حفظ باشد و با بهره‌گیری از تجارب خود حافظ پرورش دهد. با توجه به روش‌های موجود، هر یک از حافظان از ۵ جزء به بالا از قابلیت مربی بودن هم برخوردارند.

محمدعلی خواجه‌پیری، پیشکسوت قرآنی و عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی در حاشیه مراسم بیست‌وپنجمین سالروز تأسیس مهد قرآن کریم قزوین، در گفت‌و‌گو با ایکنا، گفت: برای علاج چالش‌های متعدد موجود در جامعه چاره‌ای جز بازگشت به آغوش قرآن و عترت و مسجد نداریم.

وی اظهار کرد: اگر امروز ۴۰۰ حافظ در مهد قرآن تربیت شده و رشد یافته‌اند باید به همت هر یک از آن‌ها در سال آینده ۴۰۰ جلسه خانگی قرآن اداره شده و بر خیل قرآن‌دوستان افزوده شود.

این پیشکسوت قرآنی در ادامه گفت: اینکه حافظ قرآن فقط برای خود حافظ باشد مفید نیست، حافظ باید مربی حفظ باشد و با بهره‌گیری از تجارب خود حافظ پرورش دهد. با توجه به روش‌های موجود هر یک از حافظان از ۵ جزء به بالا از قابلیت مربی بودن هم برخوردارند.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات مهد قرآن در طول این سال‌ها با اقدامات جهادی پیش رفته است و مربیان فی‌سبیل‌الله در جهت تربیت نسل قرآنی قدم برداشتند اما یکی از درگیری‌ها و چالش‌های امروز ما این است که افراد بدون پول کار نمی‌کنند. کار قرآنی با سختی و ملامت و هزینه کردن از وقت و آبرو و سرمایه همراه است و ما باید مُبلغ فعالیت جهادی قرآنی در جامعه باشیم.

خواجه‌پیری در پایان گفت: پس از گذشت دو دهه فعالیت، زمان آن رسیده که نیروهای تربیت‌یافته توسط مهد قرآن در شهر به‌کار گرفته شوند و مسئولان استفاده تخصصی از این نیروها را در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام