صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۵۲۲۵
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷

رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به اهمیت همکاری میان نهادهای علمی و دانشگاهی، خواستار امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو مجموعه شد.

به گزارش ایکنا از فارس، امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس امروز، 24 تیرماه در دیدار با کوروش زارع شیبانی، رئیس دانشگاه فرهنگیان این استان خواستار تقویت همکاری این دو مجموعه شد و ابراز امیدواری کرد: با امضای تفاهم‌‌نامه فی‌مابین این دو مجموعه همکاری‌ها افزایش یابد.

وی ضمن تقدیر از همکاری دانشگاه فرهنگیان فارس با سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان در برگزاری برنامه‌هایی نظیر مناظرات دانشجویی، مسابقه کتاب سه دقیقه‌ای، پایان‌نامه سه دقیقه‌ای و...، زمینه‌های همکاری میان این دو مجموعه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

استقلال با اشاره به وظایفی که برای این نهاد، در نظر گرفته شده است، همکاری با سایر دانشگاه‌ها در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی را یکی از چهار وظیفه‌ اصلی جهاد دانشگاهی بیان کرد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس، علاوه بر معرفی کامل ظرفیت‌های این نهاد، بر نزدیک شدن ماهیت دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان با ماهیت تکالیف و رسالت جهاد دانشگاهی تأکید کرد.

کوروش زارع شیبانی، رئیس دانشگاه فرهنگیان فارس نیز در این دیدار با اشاره به مأموریت‌گرا بودن دانشگاه فرهنگیان گفت: بر اساس رسالت این دانشگاه در تربیت معلم تراز و کارآمد، متأسفانه ساز و کارهای مناسب در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار نگرفته است.

وی ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری با جهاددانشگاهی فارس، خواستار تقویت حس خودباوری میان دانشجویان از طریق پارک‌های علمی جهاددانشگاهی شد.

زارع شیبانی اظهار امیدواری کرد:‌ به‌ واسطه‌ امضای تفاهم‌نامه میان هر دو نهاد، با اجرایی‌شدن مصوبات آن زمینه‌های  تقویت خودباوری دانشجو معلمان، بهره‌گیری از آزمایشگاه‌ها و نیز مرکز نشر آثار دانشگاهی جهاد فراهم شود.

انتهای پیام