صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۶۰۳۱
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹

روایت یازدهم سلسله برنامه‌های ستاره‌های شهر که به‌منظور شهدای استان فارس اجرا می‌شود، به شهید عباس دوران و با عنوان «عباس همه دوران‌ها» اختصاص یافته است.

به گزارش ایکنا از فارس، روایت یازدهم سلسله برنامه‌های ستاره‌های شهر که به‌منظور شهدای استان فارس اجرا می‌شود، به شهید عباس دوران و با عنوان «عباس همه دوران‌ها» اختصاص یافته است.

این برنامه به‌همت انجمن روایان دفاع مقدس کنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس در تاریخ یکشنبه، اول مردادماه سال جاری از ساعت 9:30 در تالار حافظ اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس اجرا خواهد شد که نهادهای مختلفی نیز در اجرای آن مشارکت و همراهی دارند.

شهید سرلشکر خلبان، عباس دوران یکی از شهدای شاخص دوران دفاع مقدس از استان فارس است که در ماه‌های آغازین جنگ ایران و عراق نقش مهمی در بمباران اهداف دشمن عراقی ایفا کرد و در دو سال اول جنگ بیش از ۱۲۰ عملیات و پرواز برون مرزی موفق داشت. این شهید بزرگوار در عملیات بغداد در خاک عراق به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

بر اساس داستان آخرین روزهای زندگی و واپسین مأموریت دوران، دو فیلم سینمایی با نام‌های عبور از خط سرخ (سال ۱۳۷۴) و خلبان (سال ۱۳۷۶) به کارگردانی جمال شورجه ساخته شده‌است و برای بزرگداشت یاد وی، بزرگراهی در شرق تهران و همچنین پایگاه هفتم شکاری در شیراز به نامش نام‌گذاری شده‌است.

انتهای پیام