وی با تأکید بر لزوم عبرتآموزی از وقایع گذشته ادامه داد: قرآن در آیات مختلف و با تعابیر متفاوت، از انسانهای بزرگ نام برده و آنها را بهعنوان الگو معرفی کرده و از طرف دیگر، سرگذشت انسانهای فاجر و گناهکار را بهعنوان مایه عبرت مورد اشاره قرار میدهد.
رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) با اشاره به فرارسیدن اولین روز ماه محرم گفت: باید در سایه اشک و عزاداری برای حضرت اباعبدالله(ع) و بهواسطه بیشتر کردن معرفتمان نسبت به عاشورا، به خداوند نزدیک شویم و جای شکر و سپاس است که توانستیم این ایام را درک کنیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: یکی از حسرتهای ما عدم استفاده کامل از فرصت عظیم ایام سوگواری امام حسین(ع) است، چراکه اگر ارتباطی برقرار شود، آن وقت اهل بیت(ع) آنچه که شایسته کَرَمِشان است را عنایت میکنند.
وی در ادامه به تبیین بخشی از تلاشهای امام حسین(ع) در راستای نجات بندگان خدا از ضلالت و گمراهی پرداخت و جریان دعوت عبیدالله بن حرّ جعفی و زهیر بن قین را بهعنوان نمونهای از این تلاشها، مورد اشاره قرار داد.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه عدم پذیرش دعوت امام حسین(ع) توسط عبیدالله بن حر و در طرف مقابل، پذیرش آن توسط زهیر بن قین را نشانه تأثیر اعمال و رفتار ما در سعادت و شقاوت دانست و اظهار کرد: باید مراقب اعمال، رفتار و گفتارمان باشیم، چراکه اعمال ما زمینه بهرهبرداری از وجود مقدس اهل بیت(ع) را فراهم میکند و گناهان ذره ذره جمع میشوند تا جایی که مطابق روایات، محبت اهل بیت(ع) از انسان گرفته میشود.
وی یادآور شد: باید با مطالعه و شرکت در مجالس امام حسین(ع) معرفت خود را نسبت به سیدالشهدا(ع) بیشتر کنیم. اگر انسان معرفت خود را نسبت به حضرت بالا ببرد و باور داشته باشد که این ذوات مقدسه واسطه فیض پروردگارند، امام هم دست او را خواهد گرفت.
انتهای پیام