صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۶۴۹۲
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۵

دبیر اجرایی مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی البرز گفت: بیست و دومین همایش شیرخوارگان حسینی در ۲۶۰ نقطه استان البرز برگزار می‌شود.

وحید آقاشریفی، دبیر اجرایی مجمع جهانی شیرخوارگان حسینی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در البرز همزمان با سراسر کشور، گفت: این همایش روز جمعه(۳۰ تیر) مصادف با نخستین جمعه از ماه محرم، از ساعت ۸:۳۰ صبح در مصلی کرج برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه همایش شیرخوارگان حسینی در دیگر شهرستان‌های استان هم برگزار می‌شود، افزود: هشتگرد، نظرآباد، مشکین دشت، کمالشهر، مسجد جامع رجایی شهر، هیئات رزمندگان غرب، شرق و نورالشهدا، بقاع متبرکه و مهدیه کرج از جمله نقاطی هستند که برگزارکننده این مراسم  هستند.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته شاهد استقبال خوبی از سوی مادران البرزی برای حضور در مراسم شیرخوارگان حسینی به همراه فرزندانشان بودیم، گفت: این مراسم در سال‌های قبل از شیوع بیماری کرونا، با حضور حداکثری مادران همراه با فرزندان شیرخوارشان در شهر کرج برگزار می‌شد، لذا پیش‌بینی می‌شود امسال هم شاهد استقبال مادران به همراه نوزادانشان برای حضور در این مراسم باشیم و حداقل 10 هزار مادر وکودک در این مراسم شرکت کنند.

انتهای پیام