صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۶۷۶۳
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳

مردم پایتخت مقاومت جهان اسلام همزمان با سراسر کشور پس از اقامه نماز جمعه در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم راهپیمایی کردند.

به گزارش ایکنا از کرمان، مردم پایتخت مقاومت جهان اسلام امروز، ۳۰ تیرماه و همزمان با سراسر کشور پس از اقامه نماز جمعه در محکومیت اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم راهپیمایی کردند و با سر دادن شعارهایی انزجار خود از چنین اقدامات موهون و دین ستیزی را اعلام کردند.

در این راهپیمایی شعارهایی «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر سوئد خائن»، «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»، «الله اکبر»، «نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا»، «به احترام قرآن فریاد کن مسلمان»، «دین مبین اسلام دشمن اهریمن است»، «ریشه این فتنه‌ها آمریکاست آمریکاست»، «یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا»، «ام الفساد دنیا آمریکاست آمریکاست»، «مرگ بر سوئد» و... در محکومیت اهانت به قرآن سر داده شد.

 

خبرنگار عطیه باقری

انتهای پیام