صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۷۱۴۵
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۳

همایش شیرخوارگان حسینی در آستان مقدس بی بی سر روضه (س) شهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، همایش شیرخوارگان حسینی در آستان مقدس بی بی سر روضه(س) شهرستان بابلسر برگزار شد.

در این همایش که با حضور شیرخوارگان حسینی و همراهی مادرانشان برگزار شد، گروه سرود فرشته‌های آسمانی از مؤسسه فرهنگی شهیدان رسولی فریدونکنار به اجرای سرود «علی اصغرم لالای لا لای» در وصف شهادت علی اصغر(ع) پرداختند.

اجرای گروه دمامه زنی بابل و مداحی مداحان اهل بیت(ع) محمدعلی رحمانی، حسین شعبانی و مصیب میرزایی از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

در ادامه این همایش حجت‌الاسلام رمضان شجاعی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار به ارائه مطالبی درباره چگونگی به شهادت رسیدن علی اصغر (ع) پرداخت.

وی با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) می‌فرماید که اهل خانه را به خیر و خوبی دعوت کنید، گفت: در خانواده دو مربی به نام پدر و مادر وجود دارد که در تربیت فرزندان مؤثر هستند، اما مادر مؤثرتر از پدر است.

وی افزود: روانشناسان بزرگ‌ترین اکسیر گرم‌کننده خانواده را محبتی می‌دانند که از سوی پدر و مادر در خانواده حاکم است.

شجاعی تصریح کرد: کشور ما کشور امام زمانی هست، نگذارید که دشمن با هجمه‌های خود بر فرهنگ، حجاب و اعتقادات دینی ما غلبه کند.

 

انتهای پیام