وی ورود جهاددانشگاهی به اقدامات زیربنایی در بخشهای پزشکی، کشاورزی، نفت، معادن و ... را نشان از ظرفیتهای کارشناسی این نهاد دانست و افزود: انتظار است جهاددانشگاهی در استان کرمان بیش از این در زمینه کشاورزی ورود کند و جنوب کرمان بهعنوان قطب کشاورزی با تولید بیش از چهار و نیم میلیون تن محصول یکی از مناطقی است که در تولید بذر نیازمند مساعدت است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی همچنین وجود ۱۰ هزار نفر شتر را در جنوب کرمان از دیگر مزیتهایی برشمرد که توسعه این ظرفیت مستلزم انجام اقدامات پژوهشی است.
اعظمی با تأکید بر افزایش بهرهوری در بخش معادن، اظهار کرد: جهاددانشگاهی با وجود مؤسسات علمی میتواند در این زمینه نیز ورود کند و مشکلات فراوری و بهرهوری معادن را با به کارگیری تجربیات نخبگان علمی مرتفع کند.
وی از فرزندآوری بهعنوان مهمترین دغدغه رهبر معظم انقلاب یاد کرد و استفاده از ظرفیت پزشکی مؤسسه رویان و مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی را در رفع این مهم خواستار شد و گفت: امروز استانهای همجوار از گردشگری پزشکی بهعنوان یک قابلیت استفاده میکنند و بیماران با صرف هزینههای زیادی به مراکز پزشکی ناباروری در مناطق دیگر مراجعه میکنند در حالی که زیرساختهای استفاده از مؤسسه رویان در اکثر استانها از جمله کرمان وجود دارد.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مراکز علمی و دانشگاهی در استان کرمان گفت: مرکز جهاددانشگاهی استان همکاری خوبی با دیگر مراکز آموزش عالی دارد و میطلبد با وجود مجامع علمی این رویه گسترش پیدا کند.
انتهای پیام