صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۹۸۰۲
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۲

دادستان اسلامشهر از انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان اسلامشهر خبر داد و گفت: از مخفیگاه تروریست ها دو عدد بمب آماده انفجار ساعتی و فیتیله ای کشف شده است.

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: سعید دوستی، دادستان اسلامشهر از انهدام یک تیم تروریستی در اسلامشهر خبر داد و اظهار داشت: با اشراف کامل و رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) این تیم تروریستی منهدم شده است.

دادستان اسلامشهر با بیان اینکه این تیم قصد عملیات تروریستی علیه مردم در مراکز مختلف را داشتند، گفت: با ورود به موقع نیروهای امنیتی، متهمین آن جلب و در بازرسی به عمل آمده از مخفیگاه آن‌ها تعداد ۶ قبضه کلت کمری‌، حدود ۸۰ عدد فشنگ و دو عدد بمب آماده انفجار (یکی ساعتی و یکی فتیله‌ای) کشف شده است.

دوستی با بیان اینکه بمب‌های کشف شده از تروریست‌ها توسط نیروهای چک و خنثی برای جلوگیری از خسارت احتمالی جانی و مالی به صورت کنترل شده در فضای باز منفجر شد، تأکید کرد: صدای انفجار در شهر نیز به علت این اقدام کنترل شده بوده است.

انتهای پیام