صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۰۰۵۰
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۵

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه مازندران از نخستین سلسله نشست عزای قرآنی هم‌نوا با حنجر حسین(ع) در بابل خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی سیفی کناری، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران با تسلیت ایام محرم و شهادت سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله احسین(ع) و یاران با وفایشان گفت:  این روزها که سر امام حسین(ع) در شهرها و روستاهای بین راه قرآن تلاوت می‌کند، ما نیز با تلاوت قاریان قرآن یاری‌گر لب‌های خشک سالار شهیدان باشیم و آیات قرآن را به امام حسین (ع) و شهدای کربلا هدیه کنیم.

وی افزود: به این منظور نخستین سلسله نشست عزای قرآنی هم‌نوا با حنجر حسین(ع)، 13 الی ۱8 مرداد ماه هر شب بعد از نماز مغرب و عشا ساعت ۲۰ در امامزاده قاسم(ع) بابل برگزار می‌شود. از عاشقان و علاقه‌مندان ابا عبدالله الحسین(ع) در این سلسله نشست عزای قرآنی دعوت به عمل می‌آید.

انتهای پیام