صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۰۲۰۹
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
استاندار ایلام:

حسن بهرام‌نیا اربعین را کنگره‌ای برای وحدت جهان اسلام خواند و گفت: رسالت اربعین استمرار جبهه حق علیه باطل است.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام، روز گذشته، 13 مرداد، در نشست شورای اداری استان، رسالت اربعین را استمرار جبهه حق علیه باطل دانست و با بیان اینکه اربعین کنگره‌ای برای وحدت جهان اسلام است، اظهار کرد: به زحمات شهدای این مسیر و در رأس آنان سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی افتخار می‌کنیم و همچنین باید افتخار کنیم که ادامه‌دهنده‌ چنین مکتبی هستیم.

وی با اشاره به کنگره‌ عظیم اربعین و میزبانی ایلام در این کنگره عظیم، ایلام را پایتخت خادمان سیدالشهدا(ع) خواند و گفت: به خود می‌بالیم که در استانی خدمت می‌کنیم که میزبان زائران عتبات‌عالیات است.

 بهرام‌نیا افزود: در دولت 63 هزار و 900 میلیارد ریال فقط برای زیرساخت‌های اربعین در استان ایلام هزینه شده است.

 استاندار ایلام هزینه‌کردن قریب 64هزار میلیارد ریال برای زیرساخت‌های اربعین در این دولت را نشان‌دهنده‌ اهمیت این کنگره عظیم و عَظم دولت برای خدمت به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) دانست و اظهار کرد: هم‌زمان با اربعین حسینی در آستانه سفر ریاست‌جمهوری به استان هستیم که هم یک سفر پربار معنوی است و هم سفری است که نقش مهمی در توسعه استان دارد و امیدواریم که مردم این دیار میزبانی خوبی از رئیس دولت ایران قوی داشته باشند.

انتهای پیام