صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۰۸۶۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۶
حجت‌الاسلام قمی:

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خواستار بین‌المللی برگزار شدن مهرواره هوای نو از سال آینده شد و گفت: فرهنگ عاشورا مختص کشور ما نیست و در سایر کشورها نیز مراسم‌های بزرگی در این خصوص گرفته می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، امروز دوشنبه 16 مردادماه در مراسم اختتامیه دومین مهرواره هوای نو که با هدف تجلیل از برگزیدگان سال هیئت و تشکیل های دینی کشور در تالار وحدت برگزار شد، گفت: الحمدلله که امسال دهه محرم مردمی که زیر پرچم سیدالشهدا یک خانواده هستند، پررونق‌تر و پرشورتر محافل حسینی را برپا کردند و این حیات معنوی، روحی و باطنی این جامعه در همین دهه محرم بیشترین واکنش‌ها و برخوردها به اهانت به قرآن را داشتند. 

وی ادامه داد: بیشترین جشن‌ها و شادی‌ها توسط هیئتی‌ها در غدیر به خیابان‌ها کشیده شد و بیشترین سفرهای معنوی اربعین را همین امام حسینی‌ها رقم می‌زنند که از این بابت، خدا را شاکریم.

حجت‌الاسلام قمی از همه هیئت‌ها در ایامی که گذشت و خادمان هوای نو تشکر کرد و گفت: بعد بین‌المللی هوای نو سال بعد باید جدی گرفته شود. فرهنگ عاشورا مختص کشور ما نیست و در سایر کشورها نیز مراسم‌های بزرگی در این خصوص گرفته می‌شود. به همین دلیل از امروز مسئولان بنای دور دوم را به عنوان مهرواره بین‌المللی هوای نو بگذارند و این اتفاق پر برکت که به سراغ خادمان حسینی می‌رویم و خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها و هوشمندی‌ها را بررسی و عده‌ای را به جامعه معرفی می‌کند، به صورت بین المللی برگزار شود. 

وی با اشاره به اینکه افکار سنجی‌ها نشان می‌دهد ۷۰ درصد مردم بالای ۱۴ سال ایران پیراهن مشکی برتن می‌کنند و در محافل حسینی حضور می‌یابند، گفت: امسال سازمان اوقاف و بنیاد شهید به این مهرواره کمک کردند اما سایر نهادها هم بیایند و کمک کنند. ما امسال از بسیاری از رشته‌ها صرف نظر کردیم که ان شاءالله به کمک سایر نهادها سال بعد به این رشته‌ها توجه شود.

حجت‌الاسلام قمی افزود: وقتی قرار است هیئت پایگاه جهاد تبیین باشد، حتماً هیئت‌ها بیش از پیش بخش بانوان هیئت‌ها را باید جدی بگیرند. در جهاد تبیین که سر سلسله آن حضرت زینب(س) است، بیشترین توقعات از بانوان می‌رود که در هیئت‌ها بیشترین فعالیت برای جهاد تبیین را داشته باشند. 

وی تصریح کرد: نهادها و دستگاه‌ها همه با هم به کمک هیئت‌های مردمی برویم. همه اقدامات توسط مردم رقم خورده و حمایت‌های دولتی بسیار کم است. باید ید واحده در حاکمیت برای کمک به هیئت‌های مردمی باشیم.

انتهای پیام