صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۱۰۹۴
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹
جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت با ایمان، امید و اعتماد به جوانان

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان مهم‌ترین کارکرد جهاددانشگاهی را ایجاد امید در بین جوانان و تحقق شعار ما می‌توانیم دانست و گفت: یکی از نیازهای جدی و بنیادین کشور ما، باور و اعتماد به جوانان است.

حجت‌الاسلام عبدالرسول احمدیان، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان به‌مناسبت چهل‌وسومین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی به‌عنوان یکی از برکات انقلاب اسلامی در طول دوران فعالیت‌ و خدمت‌رسانی طولانی خود بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دستاوردهای شایان توجهی در راستای ایجاد تعامل بین دانشگاه، علم، صنعت و معرفت داشته است. این نهاد، مجموعه‌ای از جهادگران عرصه علم است که به‌عنوان واسط میان علم و نیاز جامعه در طول سال‌های فعالیت خود تلاش کرده تا نیاز واقعی جامعه را با استفاده از دانش شناسایی و حل کند.

وی افزود: ما در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ارتباط وثیق و عمیقی با مسئولان و متولیان جهاددانشگاهی داریم و همواره از دانش و تعهد موجود در جهاددانشگاهی واحد اصفهان بهره برده‌ایم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان هدف از تأسیس جهاددانشگاهی را واسطه‌گری بین دانشگاه و جامعه خواند و گفت: هدف از تأسیس دفتر تبلیغات اسلامی نیز دقیقاً مطابق با هدف تشکیل جهاددانشگاهی است و در این راستا ایفای نقش می‌‌شود. درواقع، دفتر تبلیغات اسلامی از نظر اهداف و کارکردها شبیه به جهاددانشگاهی است. تأسیس این دو نهاد مقدس نیز در ابتدای انقلاب اسلامی و حدوداً همزمان به دستور رهبر کبیر انقلاب انجام شد.

وی تصریح کرد: ارتباط جهاددانشگاهی و دفتر تبلیغات اسلامی می‌تواند کمک شایانی به ایجاد یک پایگاه تعامل و همکاری برای جذب جوانان مستعد و متعهد و آموزش و ارتقای مهارت‌های علمی و کاربردی در دو محیط حوزه و دانشگاه داشته باشد.

احمدیان ادامه داد: جهاد دانشگاهی با ورود به عرصه‌های نوین علمی و کارآفرینی دانش‌بنیان توانسته است جوانان متعهد، خلاق و صاحب ایده‌های نوین را جذب و با حمایت از آنها، به پیشبرد اهداف کشور در قالب شبکه‌های گوناگون کمک کند.

وی مهم‌ترین کارکرد جهاددانشگاهی را ایجاد امید در بین جوانان و تحقق شعار ما می‌توانیم دانست و گفت: یکی از نیازهای جدی و بنیادین کشور ما، باور و اعتماد به جوانان است. ایجاد امید در جوانان، پایه‌های مستحکم پرچم برافراشته ایران اسلامی است. امیدوارم جهاددانشگاهی به‌واسطه وظیفه خطیر و بسیار حساسی که در ایجاد این روحیه در بین جوانان دارد، بتواند با  همکاری سایر مجموعه‌ها به‌خصوص مجموعه‌های صنعتی، علمی، فرهنگی و بنیادین کشور در راستای ایجاد این روحیه در ایران اسلامی به اهداف بلند خود دست پیدا کند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اضافه کرد: این نهاد نیز مانند جهاددانشگاهی تلاش می‌کند در راستای این وظیفه خطیر، همکاری و هم‌افزایی مؤثری برای ایجاد باورهای عمیق معرفتی، علمی و مهارتی داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه ورود به عرصه‌های نوپدید و پرداختن به مسائل و چالش‌های واقعی جامعه، جهاددانشگاهی را از سایر نهادهای علمی کشور متمایز می‌کند، یادآور شد: این وجه تمایز بسیار مهم است؛ علم بدون پرداختن به نیازهای واقعی جامعه اعم از صنعت و یا مباحث انسانی و معرفتی، ایجاد ثروت، قدرت و امنیت نمی‌کند.

احمدیان تأکید کرد: جهاددانشگاهی افزون بر اینکه در راستای کاربردی کردن علوم برای نیازهای واقعی صنعت و جامعه فعالیت می‌کند، در خصوص شناسایی مسائل اجتماعی نیز وظیفه مهمی به عهده دارد. واسطه‌گری جهاددانشگاهی بین دانشگاه و جامعه، نوعی واسطه‌گری فعال و دوسویه است که هم به دانشگاه و جامعه علمی کمک می‌کند و هم به صنعت و مجموعه‌های فرهنگی و علوم انسانی و اسلامی.

انتهای پیام