صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۱۴۴۹
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام آمادگی این مجموعه برای پیشبرد مسایل مربوط به موقوفه‌های حوزه سلامت استان فارس، تلاش در این زمینه را موجب غنا بخشیدن به فرهنگ وقف در جامعه دانست.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سید وحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 18 مردادماه با حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور دیدار کرد.

وی در این دیدار با اشاره به پیشینه غنی فرهنگ وقف در استان فارس، بهره‌مندی حوزه سلامت استان از این رویکرد غنی نیک‌اندیشانه و انسان دوستانه را موهبتی ارزنده خواند.

حسینی با تأکید بر تلاش مجموعه دانشگاه در زمینه تعامل مناسب با مجموعه اوقاف و امور خیریه استان، دستاورد این تعامل و همکاری را بهره‌مندی هر چه بیشتر از موقوفه‌های سلامت استان فارس در مسیر خدمت‌رسانی به مردم استان و مراجعان سایر استان‌ها عنوان کرد.

گفت‌وگو و تبادل نظر در زمینه ساخت بیمارستان جایگزین نمازی شیراز، از دیگر محورهای دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بود.

حسینی همچنین در این دیدار با اعلام آمادگی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای پیشبرد مسایل مربوط به موقوفه‌های حوزه سلامت استان فارس، تلاش در این زمینه را موجب غنا بخشیدن به فرهنگ وقف در جامعه دانست.

انتهای پیام