صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۱۷۷۸
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷

معاون امور هماهنگی زائرین و گردشگری استانداری فارس از ثبت‌نام بیش از 46 هزار نفر از مردم این استان در سامانه سماح به‌منظور شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، محمد فرخ‌زاده، معاون امور هماهنگی زائرین و گردشگری استانداری فارس امروز، 20 مردادماه در جمع خبرنگاران گفت: ثبت‌نام مشتاقان و علاقه‌مندان به شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی از چندی پیش از طریق سامانه سماح آغاز شده است.

وی با بیان اینکه این ثبت‌نام‌ها زیر نظر سازمان حج و زیارت ادامه دارد، افزود: تا ساعت 7 صبح امروز، 20 مردادماه بیش از 46 هزار نفر از استان فارس در سامانه سماح به‌منظور شرکت در این پیاده‌روی اربعین حسینی در عراق ثبت‌نام کرده‌اند.

فرخ‌زاده ادامه داد: طبق اعلام سازمان حج و زیارت بر اساس این آمار، تاکنون استان فارس رتبه چهارم بعد از تهران، مشهد و اصفهان میان 32 استان کشور به لحاظ تعداد ثبت‌نام شدگان پیاده‌روی اربعین حسینی قرار دارد.

معاون امور هماهنگی زائرین و گردشگری استانداری فارس در پایان از مشتاقان و علاقه‌مندان به شرکت در حماسه عظیم اربعین حسینی تا ثبت‌نام در سامانه سماح را به روزهای پایانی موکول نکنند و هرچه زودتر با مراجعه به سامانه سماح نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

انتهای پیام