صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۲۲۸۴
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۲
رئیس پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی:

رئیس پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی گفت: هوش مصنوعی عملی پیشرو است که مراکز حوزوی و طلاب ناگزیرند آن را یاد بگیرند و استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی مجیدی نظامی، رئیس پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی عصر یکشنبه، ۲۲ مردادماه در کارگاه نیم‌روزه مدرسه تابستانی هوش مصنوعی که در مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث برگزار شد، به جایگاه هوش مصنوعی در عصر حاضر و بیان ضرورت و مزایای استفاده از آن پرداخت و ابزار‌های متداول این فناوری را معرفی کرد.

این استاد حوزه علمیه که در جمع اعضای هیئت علمی و اساتید جامعةالمصطفی و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی حوزوی سطح استان قم سخن می‌گفت، با اشاره به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی، آن را علمی پیشرو دانست و افزود: با گسترش و توسعه روزافزون این علم، همه بشریت از جمله طلاب و دانش‌پژوهان حوزه‌های علمیه ناگزیر از استفاده آن هستند، لذا باید به صورت جدّی به دنبال یادگیری آن باشند.

وی به صورت عملی نحوه و شرایط استفاده از هوش مصنوعی را برای اساتید حاضر در کارگاه بیان کرد.

تعریف هوش مصنوعی، تاریخچه، نوع کار و کارکرد‌های هوش مصنوعی به ویژه در عرصه پژوهش، ترجمه، مشاوره و پاسخگویی به سؤالات، نکات مهم در استفاده از هوش مصنوعی، چالش‌ها و هشدار‌های لازم در استفاده از هوش مصنوعی، آداب استفاده از هوش مصنوعی، آثار و پیامد‌های استفاده از هوش مصنوعی، معرفی برخی پایگاه‌ها و افزونه‌های مورد نیاز در استفاده از هوش مصنوعی از مطالب بیان شده در این کارگاه بود.

حجت‌الاسلام مجیدی نظامی بیان کرد: هوش مصنوعی شاخه‌ای از علم کامپیوتر است که به ساخت و توسعه سیستم‌های کامپیوتری توجه دارد که می‌توانند وظایفی مانند یادگیری، تصمیم گیری، تشخیص گفتار، تحلیل متن و استفاده از زبان طبیعی در گفتگو و ترجمه زبان‌های خارجی و دیگر موارد مشابه را انجام می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی در دهه ۱۹۵۰ شروع به توسعه یافت. اولین کنفرانس هوش مصنوعی که در دارتموس کالج آمریکا در سال ۱۹۵۶ برگزار شد، به طور رسمی مفهوم هوش مصنوعی را معرفی کرد.

 

انتهای پیام