صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۴۵۹۵
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۱
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گلستان:

سرهنگ کاظمی گفت: مراسم تجلیل از 20 هزار بانوی پیشکسوت دفاع مقدس گلستانی در تاریخ 29 شهریور در گلستان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی سپاه نینوا گلستان محمدرضا کاظمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گلستان در جلسه «کمیته بانوان ذیل شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان» که در سالن جلسات این اداره برگزار شدگفت: مراسم تجلیل از 20 هزار بانوی پیشکسوت دفاع مقدس گلستانی در تاریخ 29 شهریور در گلستان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 36 شهیده زن در گلستان تقدیم انقلاب اسلامی شده است، تصریح کرد: تعداد هشت شهیده انقلاب، 23 شهیده منا و چهار شهیده سقوط هواپیمای اوکراینی و ارمنستان از استان گلستان تقدیم انقلاب شد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان با اشاره به اینکه 6 هزار ایثارگر در گلستان حضور دارند، گفت: در سطح استان گلستان تعداد 18 جانباز و 2 آزاده سیاسی داریم.

سرهنگ کاظمی گفت: مراسم تجلیل و تکریم بانوان پیشکسوت به همراه همسران شان و بانوان شاخص فعال در عرصه دفاع مقدس به صورت سراسری در مرکز استان، شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام