وی افزود: جانمایی تیمهای خدماترسان در مسجد مقدس جمکران در سمت شبستان کاظمین و اسکان آنها در شبستان امام حسن عسکری(ع) است و این خدماترسانی تا آخر ماه صفر در هر دو مکان مسجد جمکران و امامزاده شاه جمال ادامه دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه اکیپ هلال احمر و اورژانس ۱۱۵ نیز در کنار دانشگاه علوم پزشکی قم در حال خدمتگزاری به زوار اربعین هستند، گفت: تیم هلال احمر ۲۴ ساعته در مسجد مقدس جمکران مستقر و در حال خدماترسانی هستند.
محبی یادآور شد: بیمارستان معین مرکز آموزشی درمانی خیرین سلامت در نظر گرفته شده و بیمارستان امام رضا(ع) نیز برای زوار خارجی که در امامزاده شاه سیدجمال(ع) اسکان مییابند در نظر گرفته شده است و خدمات سرپایی، ویزیت پزشک، تزریقات، پانسمان و تحویل دارو بهصورت رایگان در این دو مکان به زوار ارائه میشود.
انتهای پیام