صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۵۶۱۸
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۸

نمایشگاه پایگاه‌های اسوه بسیج با حضور فرمانده سپاه شهرستان شوط و مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، سرهنگ پاسدار احمد رمضانی، فرمانده سپاه شهرستان شوط، امروز 6 شهریور در آیین افتتاح نمایشگاه پایگاه‌‌‌های اسوه بسیج، گفت: ظرفیت‌های عظیمی برای خدمت به مردم در بسیج نهفته است، که باید آن را به فعلیت درآورد.

وی ادامه داد: اهتمام برای محرومیت‌زدایی، سازندگی، اشتغال‌زایی، توسعه بهداشت، درمان و ... از جمله رسالت‌هایی است که بسیج در مناطق کم‌برخوردار دنبال می‌کند.

رمضانی جهاد تبیین را در برهه کنونی یکی از رسالت‌های مهم بسیج عنوان کرد و گفت: از هر فرصتی به ویژه مراسم‌های فرهنگی، رویدادهای آموزشی و ... باید استفاده کرد و در این زمینه گام برداشت.

فرمانده سپاه شهرستان شوط با بیان اینکه در آستانه اربعین حسینی قرار گرفته‌ایم، به آغاز پیاده‌روی دوستداران اهل بیت(ع) اشاره کرد و گفت: این حرکت فرهنگی و رویداد تربیتی هر سال نسبت به سال گذشته با شور و شکوه خاصی برپا می‌شود.

انتهای پیام