وی ادامه داد: رویان از نظر من یک پژوهشگاه و پژوهشکده نیست، رویان یک دانشگاه و الگوی تکثیر فضای تحقیقاتی و علمی و انقلابی است. رویان از دستاوردهای بعد از انقلاب است که با رشادت و همت یک مرد خداباور و ایران باور در جهاد عزیز دانشگاهی تأسیس و پیگیری شد و توفیق پیدا کرد و انصافاً در بسیاری از حوزهها از جمله بحث سلولهای بنیادی جزو جریانسازان اصلی کشور بوده و این برای ما یک افتخار بزرگ است.
فیروزابادی تصریح کرد: پژوهشگاههای رویان و بقیه پژوهشگاهها و پژوهشکدههای خوب جهاددانشگاهی مثل این سینا و معتمد همه ظرفیتهای این کشور هستند؛ افراد کم ادعا و کم توقع و پرکاری که خیلی کمتر از آنچه کار میکنند دیده میشوند و ما وظیفه خودمان میدانیم هر جایی که ممکن بود به آنها فضا دهیم.
وی برای رویان و همه شرکتکنندگان آرزوی توفیق کرد و گفت: امیدوارم جریان پر شتاب علمی در همه حوزهها به خصوص پزشکی که ایران را به عنوان یک قدرت مطرح کرده توفیق پیدا کنند. باور من این است که ثمره سالها توجه به حوزه پزشکی این برتری است و امیدوارم توجه بیشتر و رفع برخی کمتوجهیها و کممهریها که به جامعه عزیز پزشکی و سلامت میشود این فضا ادانه پیدا کند.
معاون رئیس جمهور در پایان گفت: در تمام سفرها و دیدارهای رئیس جمهور در خارج از کشور یکی از ارکان اصلی مذاکرات علم و فناوری است و رکن اصلی افتخارآمیز این گفتوگوها حوزه سلامت، درمان و تجهیزات پزشکی است و این چیزی نیست جز ثمره تلاش دانشمندان بی ادعایی که با وجود همه سختیها و فرصتهای رنگارنگ جاهای دیگر در کشور ماندهاند که سر تعظیم در برابر بزرگی آنها فرود میآوریم.
یادآور میشود، کنگره رویان در قالب بیست و چهارمین کنگره بینالمللی تولید مثل، نوزدهمین کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی و هجدهمین سمینار پرستاری مامایی از امروز آغاز به کار کرده است و ۳۶۹ طرح پژوهشی امسال به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که از این تعداد مقالات در کنگره پزشکی تولید مثل، ۱۹۵ طرح به صورت پوستر و ۱۲ طرح به صورت سخنرانی پذیرفته شده است.
انتهای پیام