سیدحجت موسوی، رئیس اداره آموزش متوسطه اول و دوم نظری آموزشوپرورش کردستان در گفتوگو با ایکنا از کردستان، گفت: امام رضا(ع) هدر دادن و تباه ساختن را، مصداقی از فساد دانسته و میفرماید: «تکه تکه کردن درهم و دینار (یا هر پولی دیگر) و دور افکندن هسته خرما که ممکن است بذر نخلی در آینده شود، از جمله کارهای فاسد و نادرست است».
وی افزود: در راستای استفاده بهینه از منابع، طرح «اندیشه رضوی، کاغذهای ماندگار» در مدارس دوره متوسطه اول آموزشوپرورش کردستان بهعنوان دومین استان اجرا کننده طرح در حال اجراست.
رئیس اداره آموزش متوسطه اول و دوم نظری آموزشوپرورش کردستان با بیان اینکه ۹۰ درصد مدارس متوسطه استان در حال حاضر مشغول اجرای این طرح هستند بیان کرد: طرح «اندیشه رضوی، کاغذهای ماندگار» در خرداد و تیرماه سال تحصیلی جاری و پس از پایان امتحانات نوبت دوم در مدارس متوسطه اول به حالت اجرایی در آمد.
وی با اشاره به تداوم اجرای این طرح در مدارس مقطع متوسطه استان گفت: فاز دوم طرح «اندیشه رضوی، کاغذهای ماندگار» پس از پایان امتحانات نوبت شهریورماه شروع خواهد شد.
موسوی برداشتن گامهای عملی برای اجرایی شدن شعار سال ۱۴۰۲ (مهار تورم، رشد تولید) در آموزشوپرورش از طریق بهرهوری در استفاده از منابع، فرهنگسازی استفاده بهینه از منابع بین دانشآموزان و خانوادهها، جلوگیری از اتلاف سرمایه ملی و کاهش مصرف انرژی و ذخیره آن، جلوگیری از آلودگی محیط زیست برای ساختن محصولات از مواد اولیه، کاهش ورود مواد آلاینده به محیط زیست بهعنوان زباله و کاهش نیاز به مکانهای دفع زباله، تشویق و گسترش فناوری سبز، ایجاد اشتغالزایی در قالب کارگاههای جمعآوری، خرید و فروش، توزیع و استفاده از کاغذ و مقوای بازیافتی و تأمین بخشی از تجهیزات فناورانه مورد نیاز مدرسه را از اهداف اجرای این طرح ذکر کرد.
انتهای پیام