صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۷۱۶۸
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸

محفل شعر و خاطره «راهیان کربلا» در موزه شهدای استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از دفاع پرس اردبیل، محفل شعر و خاطره «راهیان کربلا»، 13 شهریور ماه در موزه شهدای استان اردبیل به یادبود جانباز شهید «صابر قره داغلو» و با حضور مسئولان استانی و فرماندهان انتظامی و نظامی، رزمندگان و پیشکسوتان و شاعران برتراستان اردبیل به همت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مشارکت بنیاد شهید استان برگزار شد.

در این دیدار حاتم رسولی، مدیر ادبیات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل ضمن خیر مقدم گویی به میهمانان با اشاره به اهمیت برگزاری محافل شعر و خاطره گفت: نشست‌های صمیمانه بین رزمندگان و هنرمندان موجب آشنایی هرچه بیشتر اهالی هنر با معارف و فرهنگ دفاع مقدس می‌شود.

وی همچنین از برگزاری جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت در استان خبر داد و افزود شاعران استان میتوانند تا پایان شهریور اشعار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

در ادامه جانباز پیشکسوت یاور اسماعیل نژاد، از فرماندهان دفاع مقدس به بیان خاطراتی از هشت سال دفاع مقدس پرداخت و دفاع مقدس را  ادامه حماسه عاشورا خواند و تصریح کرد: جوانان ما با الگو گرفتن از حضرت علی اکبر(ع) حماسه‌ای عاشورایی در دوران دفاع مقدس به وجود آوردند.

در ادامه شاعران «محمدایمان زاده»، «اسکندر نجفی» و «شهاب‌الدین وطن‌دوست» به قرائت شعر با مضمون عاشورایی و دفاع مقدس  پرداختند.

انتهای پیام