صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۷۲۸۸
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۶

رئیس جمهور برای حضور در مراسم عزاداری اربعین و دیدارهای مردمی وارد خراسان‌جنوبی شد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، برای شرکت در مراسم عزاداری روز اربعین در خراسان جنوبی،‌ وارد بیرجند شد.

اولین برنامه رئیسی شرکت در مراسم اربعین و عزاداری در امامزادگان باقریه بیرجند است؛ رئیس‌جمهور ساعت ٩ صبح در جمع عزاداران حسینی حضور پیدا می‌کند و بعد از شرکت در عزاداری، در جمع مردم سخنرانی خواهند کرد.

نشست با نخبگان استان و نشست با ائمه جمعه، علما و طلاب از دیگر برنامه‌های سفر حجت‌الاسلام رئیسی به خراسان جنوبی است.

با توجه به اینکه پروژه ملی راه‌آهن بیرجند - زاهدان – مشهد، عملا شروع شده اما به شکل رسمی آغاز نشده، در بدو ورود رئیس‌جمهور به استان، عملیات اجرایی این پروژه نیز آغاز خواهد شد.

رئیس‌جمهور ظهر امروز به شهر مرزی درمیان سفر کرده و ساعت یک ظهر در جمع مردم اهل سنت و شیعه این شهرستان سخنرانی دارند و بعد از درمیان به شهر فردوس سفر کرده و ساعت ۱۵ نیز در مصلای فردوس حضور پیدا کرده و با مردم این شهرستان دیدار می کند.

انتهای پیام