صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۸۰۴۱
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با بیان اینکه 567 هزار و 348 زائر اربعین از خدمات فوریت‌های پزشکی استفاده کردند، گفت: هشت هزار و 758 مصدوم و بیمار در این ایام توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده‌اند که نسبت به سال گذشته، کاهش داشته است.

به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، جعفر میعادفر، رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با اشاره به انتقال دو هزار و 585 مصدوم حوادث ترافیکی به مراکز درمانی توسط اورژانس اعلام کرد: در این مدت، 33 مصدوم و بیمار به وسیله بالگردهای اورژانس به مراکز درمانی استان‌های مرزی و 66 بیمار و مصدوم نیز توسط هواپیما از ایلام به تهران منتقل شده‌اند. همچنین از 27 مرداد تا 18 شهریور، 54 هزار و 739 نفر نیز دچار گرمازدگی شده بودند که شش هزار و 835 نفر، سرم‌درمانی شده‌اند.

وی آمار گرمازدگی و سرم‌درمانی بیماران دچار گرمازدگی را در مقایسه با بیش از هشت میلیون تردد رفت و برگشت زائران را بالا ندانست و گفت: خوشبختانه مرگ‌ومیر ناشی از گرمازدگی نداشتیم و از سوی دیگر تمهیدات خوبی از جمله اتاق و کانکس‌های سرد در مرزها در نظر گرفته شده بود که در بهبود وضعیت بسیاری از بیماران، نقش مؤثری ایفا کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تزریق 86 هزار و 670 دُز واکسن برای اتباع بیگانه در ورودی مرزهای شرقی کشور، یادآور شد: در این مدت 9 هزار و 187 بیمار در بیمارستان‌ها پذیرش و یک هزار و 780 بیمار و مصدوم، بستری شده و 442 عمل جراحی و 33 مورد جراحی اورژانس برای آنها انجام شده است. همچنین 409 هزار و 84 مراجعه‌کننده به مراکز جامع سلامت در مناطق مرزی هشت‌گانه ثبت شده که 86 هزار و 552 نفر، خدمات بهداشتی و درمانی و یک هزار و 342 نفر، خدمات دندانپزشکی و دو هزار و 304 مورد نیز خدمات آزمایشگاهی را دریافت کرده‌اند.

به گفته میعادفر در این مدت 12 هزار و 673 بازدید بهداشتی از مراکز اقامتی و موکب‌ها، 57 هزار مورد بازدید از مراکز طبخ غذا و 156 هزار متر مکعب کلرسنجی توسط بازرسان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده است. همچنین در این مدت هزار و 924 ویزیت طب ایرانی برای زائران انجام و 30 هزار جلد کتاب «زیارت به سلامت» و 20 هزار بسته داروهای گیاهی نیز توزیع شده است.

وی با اشاره به همکاری سازمان انتقال خون در تامین خون مورد نیاز برای موارد ضروری جهت خدمترسانی به زائران، گفت: 223 واحد خونی در این مدت برای مصدومان و بیماران، تامین شد و مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه براساس پیش‌بینی‌ها حدود شش میلیون نفر در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مقدس سفر می‌کنند، گفت: کمیته بهداشت و درمان در این راستا هماهنگی‌های لازم را انجام داده و بیمارستان‌های صحرایی، درمانگاه‌های سیار، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، اورژانس هوایی و آمبولانس در مشهد مقدس و مسیرهای پیاده‌روی زائران از سبزوار تا مشهد، مستقر می‌شوند و این امکانات از فردا تا پایان مراسم عزاداری دهه پایانی صفر استقرار خواهند داشت تا خدمات مورد نیاز بیماران و مصدومان حرم مطهر رضوی نیز به نحو شایسته‌ای ارائه شود.

انتهای پیام