صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۶۸۳۵۳
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰

طرح جوانی جمعیت در خوزستان با هدف کمک به افزایش جمعیت در حال اجرا است.

به گزارش ایکنا از خوزستان به نقل از صدا و سیما استان خوزستان، طرح جوانی جمعیت با تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱ با هدف حمایت از خانواده‌ها در امر فرزندآوری و افزایش جمعیت اجرایی شد.

مریم مراداسکندری، مدیر کل امور بانوان و خانواده  استانداری خوزستان گفت: در اجرای این طرح مشوق‌هایی از جمله اهدای زمین رایگان، وام و خرید خودرو به خانواده‌ها اعطا می‌شود.

مراد اسکندری با اشاره به اجرای طرح جوانی جمعیت در خوزستان افزود: زمین به مشمولان طرح که خانواده‌های دارای سه و چهار قلو هستند در شهر‌های مختلف استان به جز اهواز واگذار شده است. در اهواز به دلیل تعداد متقاضیان و نبود زمین هنوز اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: در خصوص پرداخت تسهیلات، میزان ثبت نام خانوار‌های مشمول بیشتر از پرداختی‌ها بود که موجب گله مندی و شکایت خانواده‌ها شد و این مشکل هنوز پابرجاست.

انتهای پیام