وی افزود: این ایام یادآور نبرد نابرابری است که دشمنان بر ملت ما تحمیل کردند؛ جنگی که هشت سال طول کشید و در این مدت فراز و نشیبهای بسیاری به ملت ما تحمیل شد. طمعورزی برای تصاحب اراضی ایران توسط رژیم بعث عراق و دشمنی استکبار برای ساقط کردن انقلاب نوظهور اسلامی منجر شد تا در چنین ایامی از زمین و هوا حملات نظامی عراق بر علیه جمهوری اسلامی آغاز شود.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی گفت: در جنگ تحمیلی همه دنیا با در اختیار قرار دادن تمام امکانات و تجهیزات نظامی، مالی و اطلاعاتی خود به رژیم بعث عراق، او را تا دندان بر علیه ملت ایران مسلح کردند، اما در مقابل ایران با حداقل امکانات و پشتیبانیها بود.
وی ادامه داد: با وجود تمام کمبودها و محدویتهای ایران، اما دشمن از قدرت ایمان و اراده ملت ایران، مدیریت و رهبری حکیمانه امام راحل، رابطه ملت با رهبری غافل و آن را نفهمیده بود. در دفاع مقدس با یک اشاره امام خمینی(ره) لشکرهای عظیمی از جوانان سراسر کشور برای مقابله با دشمن و دفاع از میهن عازم جبهههای جنگ تحمیلی میشدند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی اظهار کرد: برای پیروزی در جنگ تحمیلی، ملت ایران هستی و تمام دارایی خود را در طبق اخلاص گذاشته و تقدیم نظام اسلامی کردند. ايستادگی بزرگمردان انقلاب اسلامی در برابر دشمنی که میخواست سه روزه کشور را تصاحب کند باعث شد تا هشت سال در پشت مرزهای این کشور بماند و سرانجام با پذیرش شکست از ملت بزرگ ایران، در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بماند. امام خمینی(ره) در خصوص رشادتها و دفاع ملت ایران از کشورشان فرموند: «مثل این امت در زمان رسولالله حتی نبوده است.»
وی با بیان اینکه ملت ایران هیچگاه شکست را قبول نخواهد کرد، ادامه داد: به جوانان توصیه میکنم که اطلس و تاریخ دفاع مقدس را مطالعه کنند، چراکه در این دوران شاهد رشادتها، ایثارگریهای فراوانی از رزمندگان و شهدا بودیم چه بسیار رزمندگانی که با وجود مجروحیت شدید، اما تا آخرین قطره خون در برابر دشمن مقاومت و مجاهدت کردند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی بر تبیین و بازبینی واقعیتهای دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: اگر دفاع مقدس نقطه برجسته تاریخ است بهواسطه ایثارگریها، خودباوریها و روحیه جهادگرانه رزمندگان و شهدا بود.
مهدوی تصریح کرد: ما هرگز بهدنبال جنگ نبوده و نیستم بلکه در هشت سال جنگ تحمیلی از میهن خود، ارزشهای انقلاب و اسلام دفاع کردیم و اگر این ایستادگیها و جهادها نبود امروز به سرنوشت بسیاری از ملتهای منطقه دچار میشدیم.
وی به تجاوز و ظلم استکبار و صهیونیستها در طول تاریخ بر ملتها اشاره کرد و افزود: استکبار جزء غارت، ظلم، ویرانی و استثمار ملتها و سرزمینها برای کشورها به ارمغان نیاورد. هر آنچه که امروز در کشور داریم؛ مدیریت نظامی و جهادی، طرحهای بزرگ اقتصادی، امنیتی، دفاع، علمی و پیشرفت، بالندگی، تکیه بر توان داخل، ایستادگی و مقاومت را مرهون و مدیون تلاشها و مجاهدتهای دوران دفاع مقدس هستیم.
مهدوی تصریح کرد: شاکریم که خداوند این توفیق را به جوانان غیرتمند، ملت بیدار و بصیر ما داد که از همان روزهای ابتدایی انقلاب اسلامی با پیروی از رهبر خود مقتدرانه پای نظام اسلامی ایستادیم و امروز نیز همین مسیر با رهبریهای داهیانه مقام معظم رهبری ادامه دارد.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه با تفکر انقلابی و جهادی مشکلات کشور قابل حل است، گفت: اگر امروز مدیران اجرایی و مسئولان کشور با تفکر انقلابی و جهادی دفاع مقدس استفاده و الگوگیری کنند قطعا بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
انتهای پیام