صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۳۰۸
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۲
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان:

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان در قالب کنگره قرآنی سمپاد یاد می‌گیرند، یکی از شاه‌کلیدهای حل مشکلات، مراجعه به قرآن و استفاده از آموزه‌های ارزشمند دینی است و این امر زمینه ارتباط مستقیم دانش‌آموزان با کلام الهی را فراهم می‌کند.

به گزارش ایکنا از یزد، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در حاشیه بیست و هشتمین کنگره سراسری قرآن کریم دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان که در بخش دختران به میزبانی استان یزد در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران گفت: افتخار می‌کنیم که خدمت‌رسان بخشی از دانش‌آموزان استعدادهای درخشان در کنگره قرآنی سمپاد هستیم که امسال با رویکردی جدید در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: این مسابقات در سه محور قرآن، حفظ و مفاهیم برگزار می‌شود و در هر سه حوزه دانش‌آموزان خوب سمپادی در کنار فعالیت‌های  علمی که  انجام می‌دهند، تلاش ویژه‌ای خواهند داشت تا ارتباط و انس خود با قرآن کریم را نیز حفظ کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: وجود چنین مسابقاتی برای دانش‌آموزان سمپاد کمک می‌کند تا علاوه بر مسابقات و دروس رایج خود در طول سال تحصیلی، در زندگی روزمره نیز با قرآن کریم انس و ارتباط بیشتری داشته باشند و در مشکلات زندگی از راهکار قرآنی استفاده کنند. 

یاوری در پایان گفت: قرآن کریم برای همه بخش‌های زندگی و سعادتمندی بشریت راهکار دارد و دانش‌آموزان در قالب این مسابقات یاد می‌گیرند مسئله‌هایی که هر روز در زندگی شخصی و اجتماعی با آن روبرو می‌شوند، یکی از شاه‌کلیدهای حل آن مراجعه به قرآن و استفاده از آموزه‌های  ارزشمند دینی است.

یادآور می‌شود بیست و هشتمین کنگره سراسری قرآن کریم مدارس استعدادهای درخشان که از روز جمعه، هفتم مهرماه به میزبانی استان یزد آغاز شده، امروز، 14 مهرماه به کار خود پایان می‌دهد.

انتهای پیام