صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۳۸۷
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۵

امام جمعه سنندج تأکید کرد: وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان راه رسیدن به اهداف و پیشرفت در نظام مقدس اسلامی است و همگان باید در این راستا اهتمام داشته باشیم.

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا سیداحسن حسینی، امام جمعه موقت سنندج امروز، 14 مهر در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با اشاره به برگزاری برنامه‌های اجرایی به مناسبت گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت گفت: برگزاری مراسم مولودی‌خوانی و جشن‌های میلاد حضرت محمد(ص) نشان از عشق و ارادت خالصانه این خطه از ایران اسلامی به دین و ارزش‌های دینی است.

وی استان کردستان را مهد عرفان، عشق و ارادت به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیتش دانست و افزود: برگزاری جشن‌های مولود پیامبر مکرم اسلام(ص) در کردستان عمری به طول تاریخ دارد.

امام جمعه موقت سنندج با تأکید بر الگو گرفتن از رفتار و سیره زندگی حضرت رسول اکرم(ص)، خواستار وحدت عملی در برابر دشمنی دشمنان و توطئه‌های آنان شد.

وی با اشاره به اینکه حضرت خدیجه در بخشش مال در راه خدا و کمک به نیازمندان به عنوان الگوی همه مسلمانان باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: دنیا فریبنده و فانی است لذا تنها عمل نیک است که برای انسان می‌ماند.

ماموستا حسینی در ادامه ضمن گرامیداشت هفته انتظامی، از تلاش نیروی انتظامی برای ایجاد نظام، امنیت و آرامش در کشور تقدیر کرد و ادامه داد: تا می‌توانید با مردم مهربانتر باشید و مدارا کنید که این برخورد باعث موفقیت شما در خدمت خواهد شد.

وی تأکید کرد: وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان راه رسیدن به اهداف و پیشرفت در نظام مقدس اسلامی است و همگان باید در این راستا اهتمام داشته باشیم.

امام جمعه سنندج رمز موفقیت نیروی انتظامی همدلی و همراهی با مردم دانست و یادآور شد: نیروی انتظامی همواره در کنار مردم بوده و انتظار داریم این همدلی بیش از پیش ادامه داشته باشد. 

انتهای پیام