صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۶۲۳
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۰

حاجیه خانم طلعت گرجی زاده اطاقسرا، مادر صبور شهید والامقام حسن بزرگی، ۱۵ مهر ماه پس از سال ها صبر و بردباری و در سن ۷۹ سالگی، ندای حق را لبیک گفت.

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، حاجیه خانم طلعت گرجی زاده اطاقسرا، مادر صبور شهید والامقام حسن بزرگی، پس از سال‌ها صبر و بردباری و در سن ۷۹ سالگی، ندای حق را لبیک گفت.

پیکر پاک این مادر صبور ۱۵ مهرماه در آمل تشییع و در جوار فرزند شهیدش به خاک سپرده شد.

سعید کهن‌سال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران، این ضایعه را به جامعه معزز شاهد و ایثارگر، به ویژه خانواده و بستگان مرحومه تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال برای این مادر صبور همنشینی با فرزند شهیدش و برای بازماندگان صبر مسألت داشتند.

شهید والامقام حسن بزرگی، تیر ماه ۱۳۴۳ متولد و در تاریخ ۱۷ خرداد ماه سال ۱۳۶۱ در جنگل‌های آمل در اثر اصابت گلوله دشمن به سر و سینه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

انتهای پیام