صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۳۸۹۶
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۶

نشست هم‌اندیشی مدیرکل صداوسیمای مازندران و خبرنگاران استان با موضوع افزایش مشارکت مردم بر مرجعیت رسانه‌ای و روایت اول برای مشارکت پرشور مردم در انتخابات اسفند امسال در سالن همایش‌های صدا و سیمای مازندران برگزار شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، نشست هم‌اندیشی مدیرکل صداوسیمای مازندران با خبرنگاران استان، شانزدهم مهرماه، با موضوع افزایش مشارکت مردم بر مرجعیت رسانه‌ای و روایت اول برای مشارکت پرشور مردم در انتخابات اسفند امسال در سالن همایش‌های صدا و سیمای مازندران برگزار شد.

در آغاز این نشست چند تن از خبرنگاران خبرگزاری‌ها و رسانه‌های استان، به ارائه نظرات و راهکار‌هایی برای چگونگی مشارکت پرشور مردم در انتخابات پرداختند.

پس از پایان ارائه نقطه نظرات خبرنگاران، هادی ابراهیمی، مدیرکل صداوسیمای مازندران گفت: در اسفندماه سال جاری دو رخداد بسیار مهم انتخابات نمایندگان مجلس و نمایندگان خبرگان رهبری را پیش روی داریم.

وی افزود: مقام معظم رهبری بر چهار محور رقابت، امنیت، مشارکت و سلامت را در انتخابات پیش‌رو مورد تأکید قرار دادند. 

ابراهیمی تصریح کرد: رسانه ملی با دو رویکرد مشارکت فعالیت در عرصه انتخابات را آغاز کرده است، ستاد انتخابات در درون صداوسیما نیز شکل گرفت تا با بی طرفی کامل یک انتخابات پرشور و متفاوتی را شاهد باشیم.

مدیرکل صداوسیمای مازندران با بیان اینکه اگر آسیب‌ها را در مرجعیت رسانه‌ای بشناسیم راحت‌تر می‌توانیم تصمیم‌گیری کنیم و در شکل‌دهی به مرجعیت رسانه‌ای سه مؤلفه مخاطبان، بافت اجتماعی و ابزار رسانه نقش دارند، خاطرنشان کرد: دشمن همه ظرفیت‌های فرهنگی را در نظر گرفت تا انتخابات سرد باشد و در مقابل رسانه‌ها باید برای مشارکت حداکثری برنامه‌ریزی منسجمی داشته باشند.

وی اظهار کرد: هر رأی اعتبار نظام را افزایش می‌دهد و انتخابات اسفند امسال لیله القدر انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: با حضور پرشور مردم نقشه‌های دشمن برملا می‌شود و رسانه‌ها باید راه‌های حضور اثرگذار مردم را به صورت مستقیم و غیرمستقیم بررسی کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه دولت‌ها مجری انتخابات هستند و اگر عملکرد درستی داشته باشند، انگیزه مردم برای مشارکت بیشتر می‌شود، گفت: شناخت انواع مخاطبان و نقش فرهنگ در ایجاد مرجعیت رسانه‌ای مهم است و باید کیفیت بر کمیت ارجحیت داشته باشد.

مدیرکل صداوسیمای مازندران بیان کرد: انتخابات به شکل‌گیری نظام سیاسی کمک بسزایی می‌کند و مبتنی بر نظریه مردم‌سالاری دینی است و باید راه‌های حضور اثرگذار مردم را مورد توجه قرار دهیم.

وی تأکید کرد: سکوهای جدیدی در عالم رسانه ایجاد شده است، برنامه‌ریزی برای مشارکت بیشتر مردم ضروری است زیرا دشمن تلاش دارد انتخابات سرد را در پیش داشته باشیم.

ابراهیمی افزود: باید شناسایی کنیم که هر گروه از مخاطبان ما از چه ابزاری استفاده می‌کنند، چرا که توجه به آن می‌توانند در تحقق مشارکت نقش مهمی را ایفا کند.

انتهای پیام