صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۴۸۰۷
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
حجت‌الاسلام مجتبی فاضل بیان کرد:

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: چهار ویژگی مؤمنان ادب، ورع، عهد و امانتداری است که در این صورت می‌گویند او جعفری است.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل؛ مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، در مراسم طلیعه حضور طلاب حوزه علمیه خواهران تابع استان قم با اشاره به روایت «لقدکان لکم فی رسول الله اسوه حسنه» عنوان کرد: لفظ قد و کان همه دلالت بر قطعیت دارند و مرور بر خلقیات و آداب رسول گرامی اسلام و جانشین خلفش است.

وی تصریح کرد: چهار ویژگی مؤمنان ادب، ورع، عهد و امانتداری است که در این صورت می‌گویند او جعفری است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور اضافه کرد: اگر جوانان ما قرار است با دیدن ما یاد خدا بیفتند، ویژگی‌های ائمه علیهم‌السلام را باید ممارست و تمرین کنیم.

 فاضل یادآور شد: امام صادق (ع) وعده داده‌اند که اگر ارتباط انسان با ائمه(ع) عمیق‌تر باشد و در این راه مجاهدت کرده باشند، با امامان معصوم محشور خواهند شد.

وی با اشاره به مضامین حدیث کساء تاکید کرد: با عنایت به این دعای شریف می‌توان به رابطه عاطفی بین همسران و فرزندان پی برد و زن به عنوان یک بانو می‌بایست به حضرت زهرا تاسی کند چرا که مدیریت و منش حضرت و نیز ادبیات گفتاری ایشان نسبت به فرزندانشان الگو است.

انتهای پیام