صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۵۶۳۷
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد البرز از اجرای طرح تعویض قرآن‌های مستعمل در مساجد استان خبر داد و گفت: قرآن‌های جدید اهدایی، آستان قدس رضوی هستند.

حجت‌الاسلام محمدعلی کمالی‌دهقان، مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با بیان اینکه در راستای اجرای طرح تعویض قرآن‌های مستعمل و کهنه، قرآن‌هایی کهنه مساجد استان نو می‌شود، اظهار کرد: هیئت امنای مساجد می‌توانند برای تعویض قرآن‌های کهنه به امور مساجد استان مراجعه کنند. هیچ محدودیتی در تعداد مساجد و تعداد قرآن‌های مستعمل و نو وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در استان حدود یک هزار و 200 مسجد شهری و روستایی وجود دارد، توضیح داد: قرآن‌های جدید، اهدایی آستان قدس رضوی هستند.

کمالی دهقان در ادامه با اشاره به اجرای طرح کوثر در مساجد فاقد امام جماعت استان البرز گفت: با اجرای این طرح از بین روحانیون داوطلب و مبلغان جهادی، ثبت‌نام صورت می‌گیرد و افراد منتخب به این مساجد اعزام خواهند شد.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد البرز بیان کرد: با توجه به استقبال طلاب از این طرح، در حال حاضر مراحل اعزام مبلغان برای پنج مسجد در مناطق حاشیه شهرستان کرج و نظرآباد فراهم شده است.

انتهای پیام